Alla inlägg den 24 mars 2016

Av Karedo - 24 mars 2016 21:39

Finns det något godare än rökta räkor? Jag tror nog fasen inte det, skulle nog kunna äta det varje vecka om inte oftare..
Idag blev det ett gäng bara för att... ja varför? Eller just bara därför :)

Nu har jag tre dagar ledigt. Även om helgen är fullbokad ska jag bara må bra & bara vara.. & göra sånt jag mår bra av..

Imorgon står det träning på schemat, & äntligen ska jag börja med mina nya PT-pass. Eller det är två stycken inbokade i alla fall :)
Jag hoppas jag skött mig bra under tiden jag har tränat själv, & att Linus kan se någon skillnad. Det är ju så svårt att se själv.. Visst har jag kunnat öka lite på vikten i vissa övningar.. Men jag vill ju att det ska synas oxå, muskler hitåt tack lixom! :) ha ha ha

Ska bli spännande & se vad vågen visar imorgon oxå. Vill så gärna att den ska visa att jag kommit förbi det satta slutmålet. Jag vet ju att det var så när sist.. Tänk att få säga att jag faktiskt lyckades..
fast jag tycker nog att jag lyckats ganska bra ändå, om jag tänker efter.. & det även om inte vågen skulle vara på min sida, för jag har fått så mycket på köpet! Jag mår så himla mycket bättre, både fysiskt & framför allt psykiskt.. Jag ser på mig själv med helt andra ögon nu, & det trodde jag inte för typ ett halvår sedan..

På lördag ska det firas både påsk & två födelsedagar.. Jag är inte riktigt överens med mig själv, när vi kommer till påskmaten.. Men det ska nog ordna sig, man kan ju alltid ta en ätardag :) Men framförallt ska jag ta lördagen som den kommer, helt utan en massa måsten..

& på söndag ska jag & tjejorna (& kanske Annika) ha en riktig mysdag. Då är det dags att besöka Kolmården för första gången i år.. & som tjejorna har längtat :)

Det ska oxå städas i helgen, så jag hoppas det är bra väder så tjejorna kan vara ute under tiden.. Blir så mycket enklare & lugnare då :)

& min garderob måste rensas, igen.. Ska jag spara kläder som är på tok förstora eller ska jag hiva dem vidare? När jag rensade ut för små kläder så sparade jag ju dem, då jag hoppades att jag skulle komma i dem så småningom.. Men kläderna som är för stora nu, vill jag ju ABSOLUT INTE behöva använda igen.. Så då känns det ju knas att spara dem. eller!?
& hur konstigt känns det inte!? När lixom kläderna INTE passar pga av att dem är för stora.. Har jag nog aldrig kunnat säga förut.. Men jag säger det mer gärna nu! :)

//s

Av Karedo - 24 mars 2016 10:53

Jag skulle ju ha bloggat igår! Men istället somnade jag i soffan..
Jag hade en så bra känsla i kroppen hela dagen.. Vaknade på bra humör & såg fram emot dagen.

Träningen gick jättebra, igår blev det raka marklyft, goblet squats, axelpress med hantlar & till sist lite latzdrag.. Dvs mitt B-pass :)
Jag ville köra lite vanliga marklyft oxå, men jag valde att inte göra det.. Dels för att jag kände mig ganska trött i kroppen i slutet av passet & för jag hoppas på att få göra det imorgon :)

Tycker fortfarande det är lite konstigt att läsa vissa ord, särskilt när det är jag själv som skrivit dem. Men det finns säkert fler & konstigare ord för dessa övningar oxå. Men huvudsaken JAG vet vad jag gör & har gjort :)

Höften kändes oxå bättre, och det gillar vi. Nu hoppas vi att det försvinner helt, men nöjer mig just nu med att jag kan röra mig utan större smärta. Jag har ju inte "ont ont" hela tiden, utan det kommer & går lite..

Idag vaknade jag oxå med en bra känsla i kroppen. Sista jobbdagen innan tre dagar ledigt, & helgen kommer bli så bra! Jag längtar! Bloggar om den ikväll tänkte jag.. Om jag inte somnar på soffan igen :)

Dagen började med en promenad i skogen med Jimmy & Krut. & har ni någonsin gått med en jägare i skogen?? Kan säga att jag måste typ börja träna terränglöpning om jag ska hinna med Jimmy.. Han går så fort! & där bakom någonstans kommer jag flåsande, fullt koncentrerad på att inte snubbla..
Men på plan mark är det nästan ombytta roller nu :)

Nu ska Ida hämtas & jag ska snart åka till jobbet..

Höres ikväll!

//s




Dagens frukost, gårdagens lätta steg på väg till The gym & mitt B-pass :)

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards