Alla inlägg den 10 mars 2016

Av Karedo - 10 mars 2016 21:58

Förvarnar om att det är ett inlägg om MIN träning & tankar kring den..

Vaknade med världens träningsvärk idag.. Vet inte om det är bra eller dåligt, men jisses, ett AJ räcker inte! & jag antar jag kommer bygga på den något efter dagens träning.. Idag bara funkade typ allting, så kul & jag var så icke seg.. :)

Jag haffade även Linus så han kunde hjälpa mig att stretcha ryggen. & jag blir ju fasen nästan som en ny människa efter det :) Just där & då är det nästan plågsamt men det är så värt det. Synd att det är så knepigt att göra själv bara, för det känns som det är något jag behöver göra med jämna mellanrum.

Fick oxå lite tips angående hur jag ska träna på dessa armhävningar som driver mig till vansinne.. Så nu finns det väl inga andra alternativ, jag måste klara att göra minst en på tå snart.
Jag har aldrig kunnat göra några förut, men nu kan jag i alla fall göra typ fem på knä. Kanske inte dem vackraste, men jag gör dem :)

Varför har jag snöat in på armhävningar kan man ju fråga sig? Kan meddela att det är Linus fel helt & hållet.
För enligt honom ska jag kunna göra två innan vi börjar med dem nya PT-passen. Började väl mest som ett skämt (tror jag), men blev till en utmaning :) Just nu känns dem bara väldigt låååångt borta..

Men idag fick jag ett till alternativ, som känns lite närmare en verklighet som går att nå. Går jag ner till min målvikt så gills det oxå.. & vet ni!? Jag är snart där :)

Jag kunde även lägga på ytterligare några kilon när jag körde raka marklyft idag. & jag tror att jag skulle fixa några kilon till faktiskt, men nu ska vi inte jäkta fram något..
Testade även att göra några frontböj & det gick förvånansvärt bra, fast jag inte gjort det på väldigt länge :) Något att göra lite oftare? Kanske? Eller? Vi får se.. Det är ju ingen direkt favorit :)
På schemat stod även axelpress (valde att göra dem med stång idag) & goblet squat. Gillar det här passet, det passar mig på något sätt.. Även om det andra passet börjat klättra på "tycka om skalan" :)

Kan ni förstå hur konstigt det här egentligen är.. Här sitter jag & bloggar om min träning mest hela tiden.. Med ord jag aldrig hade hört förut & om övningar som jag aldrig hade hört talas om.

Det måste väl bevisa att det aldrig är för sent att börja träna.. Vill man, så kan man! Nu är jag kanske inte jättegammal, men jag är ju ingen tonåring direkt heller :) Men det var min tur att göra något, jag var redo att ta tag i mitt liv helt enkelt. Jag bara visste att gör jag det inte nu, så kommer jag aldrig att göra det..

Jag är så glad över att jag valde att göra det här & inte sa upp mitt medlemsskap på the gym, som faktiskt var tanken från början.. Här pratar vi helvändning från 0-100 direkt.. Även här kan vi dra in Linus, då det var han som fick mig att vakna & tänka till.. Ett möte med honom, sen var det kört :) ha ha ha

Att ha någon som stöttar, peppar & hjälper, det är verkligen guld värt. Någon som tror på en helt enkelt.! Att anlita honom som PT är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit. Det har jag sagt förr & säger det gärna igen :)
& jag upplever det som att han har en sån glädje & positiv inställning till träning, & till det han gör. Tror inte han tänker på det själv ens :) Men det smittar av sig på något sätt & det har hjälp MIG så enormt mycket.
Finns stunder då jag velat ge upp, men då har han hjälpt mig att hitta rätt igen.

Så jag ska väl egentligen tacka honom, för att jag är där jag är idag.. Även om det är jag som gjort grovjobbet :)

Tack Linus!

//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards