Direktlänk till inlägg 24 mars 2016

Räkor, myshelg, muskler & förstora kläder..

Av Karedo - 24 mars 2016 21:39

Finns det något godare än rökta räkor? Jag tror nog fasen inte det, skulle nog kunna äta det varje vecka om inte oftare..
Idag blev det ett gäng bara för att... ja varför? Eller just bara därför :)

Nu har jag tre dagar ledigt. Även om helgen är fullbokad ska jag bara må bra & bara vara.. & göra sånt jag mår bra av..

Imorgon står det träning på schemat, & äntligen ska jag börja med mina nya PT-pass. Eller det är två stycken inbokade i alla fall :)
Jag hoppas jag skött mig bra under tiden jag har tränat själv, & att Linus kan se någon skillnad. Det är ju så svårt att se själv.. Visst har jag kunnat öka lite på vikten i vissa övningar.. Men jag vill ju att det ska synas oxå, muskler hitåt tack lixom! :) ha ha ha

Ska bli spännande & se vad vågen visar imorgon oxå. Vill så gärna att den ska visa att jag kommit förbi det satta slutmålet. Jag vet ju att det var så när sist.. Tänk att få säga att jag faktiskt lyckades..
fast jag tycker nog att jag lyckats ganska bra ändå, om jag tänker efter.. & det även om inte vågen skulle vara på min sida, för jag har fått så mycket på köpet! Jag mår så himla mycket bättre, både fysiskt & framför allt psykiskt.. Jag ser på mig själv med helt andra ögon nu, & det trodde jag inte för typ ett halvår sedan..

På lördag ska det firas både påsk & två födelsedagar.. Jag är inte riktigt överens med mig själv, när vi kommer till påskmaten.. Men det ska nog ordna sig, man kan ju alltid ta en ätardag :) Men framförallt ska jag ta lördagen som den kommer, helt utan en massa måsten..

& på söndag ska jag & tjejorna (& kanske Annika) ha en riktig mysdag. Då är det dags att besöka Kolmården för första gången i år.. & som tjejorna har längtat :)

Det ska oxå städas i helgen, så jag hoppas det är bra väder så tjejorna kan vara ute under tiden.. Blir så mycket enklare & lugnare då :)

& min garderob måste rensas, igen.. Ska jag spara kläder som är på tok förstora eller ska jag hiva dem vidare? När jag rensade ut för små kläder så sparade jag ju dem, då jag hoppades att jag skulle komma i dem så småningom.. Men kläderna som är för stora nu, vill jag ju ABSOLUT INTE behöva använda igen.. Så då känns det ju knas att spara dem. eller!?
& hur konstigt känns det inte!? När lixom kläderna INTE passar pga av att dem är för stora.. Har jag nog aldrig kunnat säga förut.. Men jag säger det mer gärna nu! :)

//s

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards