Alla inlägg den 20 mars 2016

Av Karedo - 20 mars 2016 21:51

När man har så där mycket att blogga om.. Så man bara, *Nej jag kanske skulle skita i det* -tänker istället..

Många tankar som far runt inom mig, just i denna stund.. Det är allt från veckans träning, till vad som är värt vad.. Eller från att jag fryser, till vad jag kan tänkas ha för storlek på tröjor nu för tiden..

Veckans träning är i stort sätt färdig planerad, knepigt att få ihop det den här veckan.. Men får väl tänka att vill jag, så fixar jag det. Men det är här "värdet" kommer in..
Lägger jag energin på rätt saker? Är det värt det? Borde jag? Får jag? Hur ska jag tänka & göra? Måste jag ens älta dessa frågor? 

Att jag fryser är ju inget nytt. Det gör jag ju mest hela tiden nu, & det är jag inte alls van vid..

Idag fick jag göra ytterligare ett nytt hål i mitt skärp, fjärde nya nu :) Det måste ju betyda att det händer någonting fast jag inte ser det direkt. Men ändå står jag & tittar på kläder i storlek "jättestora".. Jag vågar lixom inte titta på kläder, & verkligen inte testa kläder i mindre storlekar. Tänk om jag inte skulle kunna ha dem, är så rädd att fortfarande känna mig så där gigantisk igen.. Då känns det bättre att använda mina gamla kläder som är för stora..
Men frågan kvarstår, vad har jag för storlek egentligen nu?

Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt & bara vara.. Orkar lixom inget annat idag.

Lite less, lite ensam & lite liten idag.. 

//s

Av Karedo - 20 mars 2016 09:44

Vad fasen är det som händer med min sömn? Eller saknaden av sömn kanske jag ska skriva.. Jag kan ju inte sova!!

Igår (läs imorse) kollade jag på klockan 02:58 sista gången & jag kunde verkligen inte somna.. Sen gick jag upp 07:40-ish..
Känns inte som att min sömn funkar riktigt som den ska. Eller? :( Det var väldigt läääänge sedan som jag kunde somna vid en skaplig tid. Vad nu det innebär.. När är en okej tid att somna?

Det är kanske inte så konstigt att jag ser ut som ett lik just nu.. Men jag känner mig inte direkt trött, men jag är fruktansvärt seg.. Det är inte alltid hjärnan hänger med så att säga.. Vissa dagar är tålamodet oxå helt utplånat & allt känns bara jättejobbigt. Kan det oxå ha med bristen på sömn att göra?

Kanske behöver jag inte sova.. Men hur länge kommer jag orka?

What to do!!?

//s


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards