Alla inlägg den 6 mars 2016

Av Karedo - 6 mars 2016 22:09

Kvällspromenaden med Amanda & Krut är avklarad, så nu sitter jag med min kopp te & försöker få tillbaka värmen..

Det måste fasen vara vuxenpoäng på att välja te istället för en pepsiburk. Undrar vad som kommer här näst, vad kommer bli mitt nästa nya? Varför inte fortsätta hitta vuxenpoäng lixom :) ha ha ha.. Någon som har något förslag? Men allt med alkohol går bort, för det är verkligen INTE jag & kommer ALDRIG att bli.. :)

Ska vi prata lite kost & träning då..? Det måste vi ju :)

Jag har ätit bra idag & jag har stått emot många frestelser. Heja mig, eller vad!? Idag har jag oxå gjort lite ärtsoppa & världens godaste söndagsmiddag till mig själv.. Det blev älg & sötpotatis med en fetaostkräm. & imorgon ska det lagas fisk & kyckling, dvs det är en mängd matlådor på gång.. Att planera är verkligen jätteviktigt för mig, det blir så mycket lättare då. Det är något jag upptäckt nu när jag försöker lägga om kosten. Jag har fortfarande väldigt lätt att hamna i gamla dåliga vanor, så än kan jag inte riktigt slappna av när det kommer till maten. Men det kommer väl, målet är ju att inte tänka på vad jag gör utan bara göra det & få det att funka.. Hänger ni med?

Träningen är planerad & uppskriven i kalendern. I veckan som kommer tänkte jag få in 4 träningspass. Bara för att jag vill & varför inte göra det då..?
Hur jag lägger upp den vet jag inte riktigt än.. Men antar att det blir två A-pass & två B-pass, med ett inslag av marklyft någon av dagarna :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, för nu måste jag bli lite varm.. Fruktansvärt kallt här hemma tycker jag.. Sen tänkte jag kolla på nya Beck, för varför gå & sova..?

//s

Frukost, ärtsoppa, söndagsmiddag & me :)

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards