Alla inlägg den 4 mars 2016

Av Karedo - 4 mars 2016 22:29

 

Började dagen på the gym, med pass 3 av 3 denna vecka. Nöjd med passet idag, det går lättare & lättare så snart kanske jag får till det. & bara därför så jag avslutade med lite marklyft som belöning :) ha ha ha

 
Annika var oxå med så hon fick agera lite fotograf. Kul att få se lite hur man ser ut när man står där & gör det man tänkt göra. Ja, självklart la jag ut det på instagram & Facebook. & även här i bloggen.. Egotripp typ.. :) 
 
Kan inte låta bli att vara lite stolt över mig själv & över det jag åstadkommit.. Men får man verkligen vara det!? Skit samma, jag tänker vara det! Nästan så jag kan säga att jag gillar min spegelbild nu. Tror aldrig jag har gjort det förut.. Konstig känsla, men kul..
 
& helt ärligt trodde jag aldrig att jag skulle komma så här långt. Att jag inte gett upp är en jätteseger i sig. Men det hade aldrig gått utan den hjälp & stöttning som jag har fått från så många.
Jag går på det bästa gymmet, i mina ögon. Jag har den bästa PTn ever, så är det bara! Jag har vänner som finns där för mig, vare sig jag behöver det eller inte. & det viktigaste, jag har en familj som står ut med mig & stöttar mig bäst dem kan. & jag har mig själv, jag VILL, jag KAN & jag SKA! 
 
Idag påpekade Nellie att min mage var borta, med förvånad blick sa hon.. 
- mamma, du har verkligen blivit smal..!
Ida tycker att jag ser smalare ut MEN måste träna mina armar mer & så pekar hon på "gäddhänget" :) ha ha ha. Hon vet precis hur man lägger fram det så där lite snyggt. Först berömmer hon för att sen påpeka vad jag måste jobba på :)
 
.………...................................
 
Samtidigt som dagen har varit den bästa på länge. Med många skratt & "baravaratid" med min Annika. & sen hamburgemyyys med tjejorna, är det fredagsmys så är det. Det var galet gott, trots att jag valde att utesluta brödet :) 
 
Men det är något som inte stämmer, kan bara inte sätta fingret på det. Kan inte säga att allt är skit igen & att jag inte har någon energi & glädje. För det har jag fortfarande, glädjen verkar ha kommit tillbaka & det ger mig energi. Det är någon känsla som spökar djupt där inne.. Men den ska inte få ta över & förstöra, jag ska leta reda på den & förinta den..
 
Nu blir det sängen, då jobbet väntar tiiiiidigt imorgon.. God natt alla fina bästa! 
 
//s

 

 
 
 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards