Alla inlägg den 11 mars 2016

Av Karedo - 11 mars 2016 22:31

Idag har det varit en lååååång dag, men en bra dag.. Valde att stanna i stan efter jobbet, för vi skulle ha en liten tjejkväll för att Gyte (en som är här för att utbildas på jobbet) åker hem i nästa vecka..
Först jobbade jag några timmar & det avslutades med en smörgåstårtalunch. Den var riktigt god, men jag visste först inte riktigt om jag skulle äta av den eller inte..

Sen åkte jag till the gym för att hejja på Amanda lite som hade PT-träning. Heja Heja! Bra jobbat!
Jag passade oxå på att köra lite marklyft själv, Ups! Idag skulle det ju egentligen vara en vilodag. Så det blev bara det jag gjorde, vi kan väl kalla det ett bonuspass :)
Kändes bra idag & landade tillslut på 60kg x 10
Hur kan jag ha fastnat så galet mycket för en enda övning? & varför just denna? I just lööv it! :)

Efter det så mötte jag upp Nina med familj, & vi tog en fika innan vi gick och hämtade hennes bil. Den stod vid hennes gym, så hon passade på att visa mig runt lite där.. & jisses vad stort det var, jag skulle säkert gå vilse direkt :)
Efter det så var det dags att äta lite, & vi mötte upp de andra. Vi hade bokat bord på Voyage. Maten var okej & det var väldigt mysigt & trevligt..

Så man kan väl säga att jag hade min ätardag idag. För först blev det ju smörgåstårta, även om jag tog en liten liten bit. Sen blev det en hel del plockmat på Voyage. Men jag tror jag höll mig ganska nära ändå, om man tänker på vad jag ska eller bör äta..

Nu ska jag hoppa in i duschen, för det är galet kallt sen blir det att kasta sig i säng & hoppas jag kan somna lite tidigare än vad jag brukar. Fattar inte att jag ska ha så svårt att somna & sova.. Hur fasen ska jag göra för att få till sömnen? Hjälp, tips & förslag tas tacksamt emot..

Eller ska jag mellanlanda i soffan först..?

//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards