Alla inlägg den 9 mars 2016

Av Karedo - 9 mars 2016 22:28

På något sätt är jag nöjd med träningen idag. Fast jag borde inte vara det, det var så segt.. Nästan så jag ville ge upp & åka hem, & det var så nära att jag gjorde det oxå. Men tack vare några peppande meddelande på messenger från Amanda, så bet jag ihop & gjorde det jag hade tänkt. Tack finaste för dina peppande ord!
Samtidigt så kändes det lättare än väntat, när jag väl kom igång med själva övningarna.. Jättekonstigt! & all träning som blir av, är väl bra träning? Så jäklar vad bra jag är idag :)

När jag kom hem kom jag på varför träningen kändes så segstartad & seg.. Jag hade inte ätit min lunch, hur fasen kan man glömma den? Eller jo, jag vet varför. Det blev totalt kaos på jobbet.. Så på hela dagen fram till typ 17 hade jag bara ätit ca 330 kcal. & det är ju typ ingenting..

Så till middag idag blev det blomkålspizza med en massa ost, just bara för att jag kunde.. Tänkte först slå till med en vanlig hemmagjord pizza, men någon måtta får det vara! :)
Galet vilket annat tänk man har fått när det kommer till bl.a mat.. Men det gillar vi!! :)

Ang kaoset på jobbet så vet jag inte hur mkt jag kan & får skriva.. Men det var lite hysteriskt. Många "otrevliga" ord, en liten fläskläpp på en kollega & några poliser inblandade. Det var en så konstig situation, som bara blev konstigare & konstigare..
& självklart ville jag vara där för min kollega till 100%, så då blev det lite som det blev..

På tal om poliser.. Tre dagar tog det för mig att lyckas se klart Beck.. Snygg övergång va? :) ha ha ha!
Har väl aldrig hänt att jag somnat till en film som jag så gärna velat se.. Men till denna somnade jag två kvällar i rad.. Så idag såg jag klart den när jag mumsade på min pizza :)
Men den var fasen inte alls bra! Besviken är bara förnamnet, finns så många bättre!

Nu blir det lite varulvar innan kudden ska få sällskap..

//s


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards