Alla inlägg under april 2012

Av Karedo - 8 april 2012 11:18

 


Idag blir det lite egen vuxentid.. Vi ska gå på BIO =) Bara jag och älsklingspappi..


Vi ska se Hunger Games. Den är ju hela 2 tim och 22 minuter lång, så man får hoppas den är bra.. Men det tror jag, trailen gjorde att man ville se den i alla fall.. Så två lyxstolar (större och skönare stolar, eller?) är bokade till oss kl 18:00 ikväll..


(Bild från google)


Än en gång så är det favorit faster Madde (kanske Robban oxå, vet inte riktigt) som ställer upp som barnvakt..

Det är inte ofta vi gör saker bara vi, så man får passa på när båda är lediga och barnvakt finns..


TACK!


Tänkte att jag skulle göra något gott och äta idag oxå.. Men vad? Har föreslagit både planka och grillat, men inget passar. Inte sugen! Men vad ska jag göra då? Jag som ville göra en "grannens gratäng", det är ju så gott..

Vi får väl se vad det blir, uppdaterar sen =)

 

Ha det bäst. Kram Sofi

 
Av Karedo - 6 april 2012 08:53

 


Kommer tillbringa denna dag på jobbet, 12:00-18:15 blir det idag. Jimmy är på jobbet nu, började väl vid 05:00 i morse.. Dagis är ju stängt idag så vi får fixa och trixa lite, favorit faster Madde & Robban kommer och är lite barnvakt.. På så sätt kan vi båda jobba idag.. Så underbart bra och toppen att det finns dem som ställer upp när det behövs.. TACK! Det uppskattas massor.. Vi har tur som har våra familjer här i närheten, vet inte hur vi skulle få ihop vissa dagar annars..


Cassi har bestämt att det står pyssel på schemat idag, när Madde & Robban kommer.. Så det är väl bara att plocka fram det som finns i pysselväg.. Något ska man väl hitta =)

 

Nej nu måste jag sätta fart, har tusen saker att göra innan jag ska vara klar för att åka till jobbet.. Bara 2 timmar kvar nu.. SÄTT FART !

 

Ha det bäst. Kram Sofi




 
Av Karedo - 5 april 2012 13:53

 


Hur många gånger på en dag kan man blogga, utan att det blir för många? 

 
Av Karedo - 5 april 2012 11:52

 


Torsdag 2011-04-05 


DAGENS KLÄDER: jeans och topp.
DAGENS FRISYR: frisyr?
DAGENS SMINK: osminkad.
DAGENS VILL HA: GODIS och COLA, behövs för att inte bryta ihop ibland.
DAGENS KÖP: en liten grädde.
DAGENS PLANER: fortsätta tvätta, rensa, plocka lite i källaren och sen dammsuga.
DAGENS BÄSTA: tjejorna är hemma och jag är ledig.
DAGENS SÄMSTA: jag vill sitta i soffan o göra nada, men borde inte. ÅNGEST!
DAGENS ROLIGASTE: att se hur bra tjejorna leker. När de inte slåss =)
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag inte har lust med någonting men att jag MÅSTE göra en massa.
DAGENS MISSLYCKANDE: jag såg mig själv i spegeln.
DAGENS HUMÖR: ganska glad faktikt men lite seg.
DAGENS SJUKA: tummar och handleder driver mig till vansinne.
DAGENS LÄNGTAN: att all otur ska vända i Birgerssonska huset. 
DAGENS FUNDERING: varför kan jag inte få vara tipp topp till 100 %?
DAGENS BEROENDE: måste väl skriva coca cola. Så är det ju alltid =(
DAGENS SAKNAD: lena-marie saknar man alltid.
DAGENS LÅT: det som spelas på barnkanalen.
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: criminal minds och big brother
DAGENS MÅSTEN: tvätten och dammsuga.
DAGENS MOTION: rundan med Ticko, med två tjejor i vagn och en på cykel.
DAGENS VÄDER: lite kallt men det är SOL.
DAGENS GODIS: jag äter väl inget godis på en torsdag. =)

 

Gör en dagens du oxå! skriv sen en kommentar så kollar jag in hos dig.. 

 
Av Karedo - 5 april 2012 10:56

 


Cassi hoppar runt på ett ben =( Det visade sig att det var en liten lös benbit som spökar.. Senan var starkare en skelettet, så den drog med sig en liten bit när hon stukade sig.. Men benbiten låg så fint och på rätt plats, så hon slapp både operation och gips. Men hon är lindad och hoppar på kryckor.. Men hon är så duktig och klagar inte alls..


Idag blir det en hemma dag som avslutas med lite grillat ikväll.. Ska fixa lite i källaren, sortera lite tvätt osv. Plocka lite i gillestugan, som förövrigt börjar bli tom nu =) Ska nog ta en tur med dammsugaren oxå, om orken finns sen.


Tjejorna får sysselsätta sig själva idag. Fast det gör dem ju varje dag =) Ibland är det toppen att ha tre inom samma ålder, de har ju alltid någon att leka eller slåss med =)

 

Nu kan jag inte skjuta upp det tråkiga längre..

Källaren! Here I come..

 

Ha det bäst. Kram Sofi



 
Av Karedo - 4 april 2012 08:40

 


Igår fick vi tid för Cassis förmodade allergi.. Har ju varit röd i ögonen en tid nu, och medicinen vi haft har inte hjälp. Så igår ringde jag och fick en tid på eftermiddagen på vårdcentralen.. Så nu har hon fått ny medicin och ögondroppar, läkaren sa att det förmodligen är björkpollen hon reagerat på.. Till hösten ska ett pricktest göras (äntligen) För att veta säkert och för att oxå kolla om det finns andra saker hon är allergisk mot..


Igår var mina vänner Jessica, Emma och barn här. Jessica skulle hämta en massa barnkläder, till den kommande bebisen. Och så blev det en tur till busiz oxå =) Det var jättekul att träffa dem. Tror vi räknade ut och fick det till att det var 11,5 år sedan vi träffades sist.. Hoppas att det inte tar lika lång tid tills nästa gång..


När vi var på busiz så gjorde sig Cassi riktigt illa =(  Helt plötsligt kom hon haltandes och sa att hon trampat snett.. Men hon försökte leka vidare men sa hela tiden att det gjorde ont.. Senare sa hon oxå att hon hade hört hur det krasade i foten när hon trampat snett. Och igår kväll hade hon jätte ont och ville inte gå. Idag säger hon att det känns som att foten ska "sprängas" och hon vill helst inte gå på den. Så det blir en tur till farbror doktorn även idag =(  Men vi hoppas att det inte är något allvarligt.. Ringde vårdcentralen vid 6:30, så de ringde upp mig vid 8:15. Borde alltså vara först i kön då, i alla fall en av de första. Men fick inte tid fören vid 13:00.. Konstigt tycker jag..


Som sagt blev jag ju av med en massa bebiskläder igår. Känns lite konstigt när man står där och håller i en boddy i strl 50, Tänk att tjejorna varit så små.. Lite sorgligt är det att jag inte kommer få använda dem själv någon dag. Har sparat lite kläder till de (förhoppningsvis) kommande barnbarnen =) Då är det kläder som betyder lite mer och har en lite speciell historia..


Nej nu ska jag packa lite dagisväskor och fixa inför dagen..


Ha det bäst. Kram Sofi









Av Karedo - 1 april 2012 20:39

 


Tänkte luras idag att jag väntade en liten Tyke Birgersson till hösten.. Men det blir ju lite svårt, då jag inte har min livmoder kvar.. Så vem hade gått på det =) ha ha ha.. Så det blev inget skämt idag, illa fall inte medvetet från min sida.. Kanske ses jag som ett stort skämt hela jag.. Men det bjuder jag på i så fall.


Har tusen saker jag skulle behöva göra innan  kl 06:00 imorgon.. Kläder ska tas fram till mig och tjejorna och dagisväskor ska packas.. Okej då det är två saker, men jag har fasen ingen ork till det.  Tänk om tjejorna kunde fixa sitt själva, vad bra det skulle vara =)

 

Imorgon kör jag ett 7-17 pass igen, bara att gilla läget antar jag. Fast nu är det kul att gå till jobbet, så dagarna flyter på bra och går fort =)


Nu blir det lite soffmys med Jimmy.. Innan allt ska göras..


Ha det bäst. Kram Sofi



 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards