Alla inlägg den 10 april 2012

Av Karedo - 10 april 2012 21:37

 


Precis lika trist som en tisdag alltid brukar vara, så har det varit idag.. Det händer nada, men man har inte hunnit någonting som man borde.. Och så har det regnat hela dagen..


Har jobbat kväll idag, men gudars så ont i ryggen jag har.. Går bra så länge jag inte behöver lyfta något tungt, eller böja mig ner.. Och det gör man ju aldrig på mitt jobb.. Eller typ hela tiden ju =(  Ett stort under att jag tog mig igenom det hela.. Imorgon blir det samma sak igen.. Tur jag stänger med Jenny, så vi kan bytas av lite =)

 

Måste göra något åt min säng. Tror lite av ryggproblemet sitter där.. Nu har jag ju två duxmadrasser som ligger på varandra, men den övre har åkt lite åt sidan.. Så resultatet är ju att hela sängen lutar, tror det kan vara ett problem.. Vad tror du?


Hoppas denna natt blir bättre än den som var.. Både Nellie och Ida krånglade och ville inte alls sova.. Slutade med att jimmy sov på soffan, jag i jimmys säng, Nellie i min säng och Ida i Nellies säng.. *suck*


Två trötta och gosiga tjejor, Nellie och Ida.. 2011-03-01


Nu ska jag se på Big Brother och sen störta ner i kudden..


Ha det bäst. Kram Sofi

 
Av Karedo - 10 april 2012 08:55

 


Orkar inte mer nu.. Bryter ihop.. Försöker räkna till 10, funkar sådär.. Undrar än en gång vad jag gör för fel..

Tjejorna driver mig till vansinne idag. De slåss, de skriker, de röjjer överallt och de lyssnar inte alls på mig.


Jag ska oxå försöka puzzla ihop så jag kan jobba nu när Cassi är hemma några dagar.. Ringa jobbet, byta pass, en dag fixad, en dag inte fixad.. Hur ska jag lösa det? Jimmy kan inte vara hemma, det förstår jag.. Jag kan vara hemma men vet då att jag förstör för alla andra på jobbet..


Måste ändra tider på dagis.. Typiskt! Kom oxå på att jag måste skicka in nytt schema.. Dubbeltypiskt!

Orkar inte äns tänka på det.. Vill ha ett rullande schema NU!


Min rygg dödar mig, vet inte vad som hänt. Har nu ont från skulderbladen och ner mot mitten av låren.. Säkert en kombo av mycket jobb och att jag får dela säng med 1-2 tjejor på nätterna.. Och sängen jag har är säkert inte den bästa heller.. Men vad ska man göra.. har inte pengar för att köpa en ny..

    

Känner oxå att jag inte hinner med hemmet.. Det ser ut som jag vet inte vad.. Får höra det oxå, inte kul! Kom och städa själv om det stör dig.. Jag kommer inte i kapp med tvätten, tycker vi tvättar hela tiden men det blir ingen skillnad i källaren.. sen när det är tvättat ska det ju in i skåpen oxå.. Och nej, där ligger det inte nu =(

Dammsugaren går på halvfart, och vi skulle behöva dammsuga minst tre gånger om dagen..


Nej nu ska jag bita ihop och ta tag i dagen.. två av tre tjejor ska ju snart till dagis.. Sen blir det väl att försöka få lite gjort..


Ha det bäst. Kram Sofi

 

Ps! Idag fyller förövrigt min far år.. Ds!



Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards