Alla inlägg den 4 april 2012

Av Karedo - 4 april 2012 08:40

 


Igår fick vi tid för Cassis förmodade allergi.. Har ju varit röd i ögonen en tid nu, och medicinen vi haft har inte hjälp. Så igår ringde jag och fick en tid på eftermiddagen på vårdcentralen.. Så nu har hon fått ny medicin och ögondroppar, läkaren sa att det förmodligen är björkpollen hon reagerat på.. Till hösten ska ett pricktest göras (äntligen) För att veta säkert och för att oxå kolla om det finns andra saker hon är allergisk mot..


Igår var mina vänner Jessica, Emma och barn här. Jessica skulle hämta en massa barnkläder, till den kommande bebisen. Och så blev det en tur till busiz oxå =) Det var jättekul att träffa dem. Tror vi räknade ut och fick det till att det var 11,5 år sedan vi träffades sist.. Hoppas att det inte tar lika lång tid tills nästa gång..


När vi var på busiz så gjorde sig Cassi riktigt illa =(  Helt plötsligt kom hon haltandes och sa att hon trampat snett.. Men hon försökte leka vidare men sa hela tiden att det gjorde ont.. Senare sa hon oxå att hon hade hört hur det krasade i foten när hon trampat snett. Och igår kväll hade hon jätte ont och ville inte gå. Idag säger hon att det känns som att foten ska "sprängas" och hon vill helst inte gå på den. Så det blir en tur till farbror doktorn även idag =(  Men vi hoppas att det inte är något allvarligt.. Ringde vårdcentralen vid 6:30, så de ringde upp mig vid 8:15. Borde alltså vara först i kön då, i alla fall en av de första. Men fick inte tid fören vid 13:00.. Konstigt tycker jag..


Som sagt blev jag ju av med en massa bebiskläder igår. Känns lite konstigt när man står där och håller i en boddy i strl 50, Tänk att tjejorna varit så små.. Lite sorgligt är det att jag inte kommer få använda dem själv någon dag. Har sparat lite kläder till de (förhoppningsvis) kommande barnbarnen =) Då är det kläder som betyder lite mer och har en lite speciell historia..


Nej nu ska jag packa lite dagisväskor och fixa inför dagen..


Ha det bäst. Kram Sofi









Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards