Alla inlägg under mars 2013

Av Karedo - 31 mars 2013 15:22

*~*~*~* Idis *~*~*~*

Jag och Ida ligger nerbäddade i sängen, tanken är att försöka vila bort den dumma febern som inte vill ge sig..

Där ute är det full rulle med biltvätt, lek och bus. Cyklarna har kommit fram oxå, och dem är verkligen uppskattade. Synd bara att Cassi har så kort tålamod, hon vill ju så gärna kunna cykla på sin stora cykel. Men eftersom det inte funkade första gången så har hon gett upp. Och hon norpar då Nellies under högljudda protester, för den har ju stödhjul..

Själv tänkte jag ta tag i städningen här hemma och fortsätta med mitt lilla projekt.. Känner att nu är det dags att fortsätta där jag slutade för en tid sedan. Nej, det är inget mega projekt, men det får mig att må så mycket bättre..

Men först lite vila..

//s

Av Karedo - 31 mars 2013 00:47

*~*~*~*~*~*~*

Natten infinner sig och här sitter jag, ensam framför tvn. Borde sova, men tro det eller ej så är jag inte sovatrött.
Dagen har varit en av de bästa på länge. Även om den började lite jobbigt, var på så sjukt dåligt humör, sur och tvär. Förlåt till min familjen, som bara råkade befinna sig i min närhet. Och så där vid lite fel tillfälle, kan man kanske säga..
Började i alla fall dagen med en promenad hela familjen, sen blev det korvgrillning i Koppartorp till lunch. Och en massa bus i det underbara vädret.
Papporna tog en sväng med fyrhjulingarna, och det verkar ha varit ett riktigt äventyr.. Jimmy fick ett nytt smeknamn oxå :) ha ha ha
Sen tog vi finaste favoritfamiljen med oss hem och avslutade dagen med grillat och ännu mera bus.

Det som var mindre roligt var att Ida fick feber igen :( Hoppas hon är bättre imorgon.

Nu ska jag se om jag kanske kan lura mig själv att somna.. God natt!

//s

Nu längtar vi till sommaren!

Av Karedo - 29 mars 2013 22:52

  


Varje dag får jag höra att jag ser trött ut, att jag är blek eller så frågas det om bebisen i magen.. Det är helt för mig främmande människor som kläcker ut sig detta. I och för sig på lite olika sätt, men ändå.. Är det på grund av mitt jobb? Tror dem att de känner mig bara för att dem handlar av mig några gånger i veckan?

Hur kul är det att dagligen höra så negativa saker? Och det gör fruktansvärt ont, det spelar ingen roll om det är från okända människor eller någon man känner.

Kommer jag tex till jobbet en bra dag och jag känner mig pigg och fräsch (stavas?) Och jag kanske har ansträngt mig med att hitta ansiktet med det lilla extra. Då slås ju hela jag ner av en kommentar som tyder på att jag ser trött och blek ut.. Eller det värsta, att jag ser gravid ut på ett eller annat sätt. Jag menar, hur ser jag ut om jag inte anstränger mig lite extra? Helt döende?

Och vad ska jag svara liksom? Ja jag är trött, sover ju skitsämst.. Jag får inte mer färg än ett urtvättat spöke, även om jag vill och försöker.. Och jag är INTE gravid, jag är bara på tok för tjock..


jag är bara jag, mer kan jag inte vara..


//s


 

Av Karedo - 25 mars 2013 10:42

Så var det måndag igen.. Alltid samma sak, ont i magen och olustig känsla. Varför?

Jag ger upp redan innan dagen och veckan har börjat.. Det är så mycket jag vill och tänkt göra, men när jag väl ska börja så skiter sig allt. Varken lusten och orken finns kvar.
Jag vet att det bara är jag som kan bestämma, när och om det är dags för en förändring.

Det blir inte lättare av att hela tiden bli påmind, och bli pekad på. Jag vet hur jag ser ut, och framför allt så vet jag hur jag mår. Det som du tror att du ser, är kanske inte alltid sanningen.

Tror det är dags att jag gör något åt all denna skit nu, en gång för alla.. Frågan är bara vart jag ska börja. Till höger eller vänster, högt eller lågt..

Som alla andra så skulle jag ha börjat i morse, dvs på en måndag. Men det har redan skitit dig totalt. Så jag tar denna dag till att förbereda mig. Så gör jag min grej från och med tisdag.

Så Lena, nu är det dags igen! All peppning, tips och råd behövs och tas tacksamt emot. Nu är det dags för två jobbiga veckor igen, tills man har tagit sig igenom första fasen.

Denna gång ska jag klara det.. Om inte för min skull så för min familj. De förtjänar en glad mamma och ett lyckligt liv.

Hatar dessa måndagar med ledsen mun..

//s

Av Karedo - 22 mars 2013 13:45

Ida, Cassi och Nellie i sina nya fina glasögon..


*

Cassi kom och frågade om vi inte kunde ha picknick igen.

Och då sådär i datarummet, det var ju så mysigt och kuligt.


Det värmde mig jättemycket.. Då vet jag att det uppskattas när jag försöker..

Älskar mina tjejor så det gör ont..

//s

Av Karedo - 22 mars 2013 13:31

***********


Det skriks, det slåss och det gråts. Det är med andra ord, en helt vanlig ledig fredag i Birgerssonska huset.. Bara att gilla läget, och försöka ha någon lite koll. Själv har jag kopplat ur öronen!


Själv är jag av på mitten, förbannade skitrygg som sitter på denna SKITKROPP.. I vissa lägen gör det så ont att man bara vill gråta. Och det värsta är att jag inte har tid förrens på torsdag hos Tommy, kan bara hoppas på att det släpper av sig självt. Jag som ska jobba helg, kommer typ inte att funka bra tror jag..


Behöver städa oxå, bombnedslag är milt sagt om denna röra. Vet bara inte vart jag ska börja, här uppe så tjejorna kan stöka till igen och samtidigt vara ur vägen. Eller där nere där man ser allt hela tiden.. Hur som helst så måste det ju städas på båda våningarna..


Bara att sätta fart, tror ni det går att städa liggandes platt på rygg?


//s

Av Karedo - 16 mars 2013 22:32

Idag har det varit en bra dag! Borde väl räcka att skriva så.. Men..

Började dagen med att åka till Norrköping med finaste Annika. Vi fikade, prövade kläder och skor, och åt kebab. Jag hittade en jättefin jeanskjol med bling bling på, och en tröja som var sååå fin. Så det var ju synd att inga pengar fanns. Men Annika fick shoppa för oss båda :)
Och jag har för typ första gången prövat ett helt gäng med skor med klack i olika varianter. Nästan så jag vill ha ett par, men som Jimmy sa när jag sa det..
- Vad ska du ha dem till?
Men varför inte liksom, kanske min tur nu att vara lite fin och piffa till mig lite. Eller i alla fall ha chansen att göra det om jag vill.. Det fanns ett par, eller två par som var så snygga. De var lite jeans inspirerade med lite olika höjd på klacken, en lägre och en lite högre..
Kanske finns de kvar nästa gång vi kommer dit, då ska det oxå finnas pengar i plånboken.. :)

Sen har vi oxå sett jordens sötaste små marsisbebisar, en liknade faktiskt Ticko :) VILL HA! VILL HA, NU!

När jag sen kom hem efter en heldag hemifrån, är huset städat och det ligger ett nytt golv i hallen där uppe.. Jag blev så glad att jag skulle ha kunnat börja gråta. Älskar min man så det gör ont..

Imorgon blir det att rensa tjejornas rum.. Ja, inte bara där. Men jag måste ju börja någonstans! Nu ska det bli ordning i Birgerssonska huset, en gång för alla..

Nu blir det myyys i soffan med en snarkande Jimmy..

//s



Av Karedo - 13 mars 2013 23:15

Nej! Jag är inte lat! Det är vad du tror, inte vad som är sant. Jag bara kan inte. Jag vill, men vet inte hur. Det du ser är det som syns, inte det jag känner och upplever.

Ingen vet hur jag känner just där och då. Att jag sitter där och gör ingenting, har inte med lathet att göra. Jag mår inte bra, och det är bla så det visar sig tydligen. De dagar som jag har de jobbigast kan komma lite när som, det är inget jag styr över. Jag kan heller inte hjälpa att energin och orken bara försvinner. Jag jobbar på att bryta mitt mönster, men det är inget du ser.
Så snälla du döm mig inte, för du vet inte sanningen..

Är så less på att behöva försvara mig, särskilt när jag knappt vet själv varför jag mår som jag mår.

Och varför måste alla veta allt? Vissa saker är för privata. Så privata att det bara är jag som vet om dem, och Jimmy vet oxå så klart.

Idag på vägen hem kom jag på det.. Jag kom verkligen på det. Eller det är väl inte bara den grejen, men jag kom i alla fall på en sak som verkligen får mig att må sämst. Det var en sak som slog mig, och den slog så hårt att det gjorde ont. Ska nog ta upp det med kuratorn nästa gång.

//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards