Direktlänk till inlägg 9 maj 2016

Tankar kring kroppen, träningen & kosten

Av Karedo - 9 maj 2016 22:49

Nu har jag vilat, tränat & "linimentat".. Jag har rullat på tennisboll, golfboll & gjort allt jag kunnat göra själv. Men det vill inte ge sig..
Så nu har jag gett upp & tänker överlåta det till någon annan, för denna jäkla rygg SKA fixas! Eller vad det nu är som spökar, kanske inte ens är ryggen som är problemet.. Så på onsdag styr jag stegen mot Rygg & Ledkliniken här i Nyköping..
Jag ska tryckas på, vridas på & masseras. Så förhoppningsvis får jag svar på vad det kan vara, & samtidigt få hjälp med en lösning. För nu behöver jag en kropp som funkar i vardagen & gör som jag vill & säger!
& har jag tur kan jag kanske snart även börja träna så som jag själv vill. & då inte behöva hoppa över vissa övningar bara för att kroppen skriker.

Jag vill ju börja köra mina marklyft igen, gärna typ nu.. Eller så får jag helt enkelt tänka om & lägga fokus någon annan stans.. Tanken finns där & stör, men har jag inget val så har jag inte. Bänk blir det nog i alla fall inte, då ska det mycket till :) ha ha ha
Men får väl börja jobba på teknik, rörlighet & bli en knäböjstant..

Tanken var att jag skulle träna mitt första pass imorgon eller på onsdag.. Men nu vet jag inte hur jag ska göra, eftersom jag ska in på service på just onsdag. Samtidig dör jag nog inte av några extra vilodagar heller.. Eller vad tror du?

Efter operationen har jag nog läkt bra & det känns okej. Lite lite öm kanske, men inget som hindrar mig. Idag har jag ju även jobbat utan problem, så där behöver jag inte oroa mig.

Tycker inte maten funkar klockrent heller.. Hm.. Men jag är på god väg att hitta tillbaka där. Jag vet ju hur jag ska göra, jag vet ju! Så det är väl bara att göra som jag ska, så löser det sig nog. Hur svårt ska det vara lixom? Får se dagen idag som min ätardag eller något. För lunchen bestod av en chokladbit & några smågodisar. Fy mig jag vet! *skäms* Får fixa det här från & med imorgon, dags för en nystart igen kanske..

Behöver lite nya tips, idéer & ny motivation. I både träningen & kosten..

Kramar om dig hårt..

//s

Massa mat blir det! :) Älgburgare med diverse grönsaker blev middagen idag.. Mums!
Här är det inte många fel, hamnade nog på ca 350 kcal i slutändan för hela tallriken (plus några strips från Idas tallrik, ups!)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards