Alla inlägg den 12 mars 2013

Av Karedo - 12 mars 2013 21:06

Idag hade jag sämsta dagen ever på mycket länge. Okej att det varit lite lågt ett tag. Men idag var det inte alls som det brukar, det var mycket mycket värre. Vi kan utesluta varför det blev som det blev. Men jag blev så otroligt ledsen, full med ångat och nästan panikslagen. Jag var tvungen att ringa Jimmy på vägen hem, då jag kände att jag bara var centimeter från att bryta ihop. Men självklart gjorde jag ju det i alla fall. Där sitter jag och gråter, snyftar och försöker andas. Allt medans Ida sitter och tittar på mig och fattar ingenting. Hon tar min hand och försöker trösta, och jag i min tur gråter ännu mer. Mitt älskade lilla minihjärta.

Och nu är jag helt slut, det var en riktig urladdning eller något. Men jag har så galet ont i huvudet i hela kroppen och mår nästan illa. Och jag är så trött, skulle nog kunnat somna för flera timmar sedan. Så idag blir det tidigt i säng, eller så blir det en powernap i soffan. God natt!

Idag var finaste Annika här på fika. Vi fikade lite nybakad kladdkaka som jag slängde ihop :) Det var så mumsigt!
Är så glad över att hon finns i mitt liv. Det bästa är att hon låter mig vara mig själv, hon lyssnar och hon hjälper mig att se saker på andra sett än hur jag upplever och ser dem. Och det är så oknussligt, vi liksom bara är.

Är så tacksam över dem vänner jag har, dem vänner som verkligen bryr sig om på riktigt. Jag hoppas ni vet vilka ni är, annars ska jag säga det nästa gång vi ses.

//s

Mitt lilla minihjärta Ida. <3

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards