Alla inlägg under mars 2013

Av Karedo - 12 mars 2013 21:06

Idag hade jag sämsta dagen ever på mycket länge. Okej att det varit lite lågt ett tag. Men idag var det inte alls som det brukar, det var mycket mycket värre. Vi kan utesluta varför det blev som det blev. Men jag blev så otroligt ledsen, full med ångat och nästan panikslagen. Jag var tvungen att ringa Jimmy på vägen hem, då jag kände att jag bara var centimeter från att bryta ihop. Men självklart gjorde jag ju det i alla fall. Där sitter jag och gråter, snyftar och försöker andas. Allt medans Ida sitter och tittar på mig och fattar ingenting. Hon tar min hand och försöker trösta, och jag i min tur gråter ännu mer. Mitt älskade lilla minihjärta.

Och nu är jag helt slut, det var en riktig urladdning eller något. Men jag har så galet ont i huvudet i hela kroppen och mår nästan illa. Och jag är så trött, skulle nog kunnat somna för flera timmar sedan. Så idag blir det tidigt i säng, eller så blir det en powernap i soffan. God natt!

Idag var finaste Annika här på fika. Vi fikade lite nybakad kladdkaka som jag slängde ihop :) Det var så mumsigt!
Är så glad över att hon finns i mitt liv. Det bästa är att hon låter mig vara mig själv, hon lyssnar och hon hjälper mig att se saker på andra sett än hur jag upplever och ser dem. Och det är så oknussligt, vi liksom bara är.

Är så tacksam över dem vänner jag har, dem vänner som verkligen bryr sig om på riktigt. Jag hoppas ni vet vilka ni är, annars ska jag säga det nästa gång vi ses.

//s

Mitt lilla minihjärta Ida. <3

Av Karedo - 10 mars 2013 23:30

..... men fasen vad denna jobbhelg har varit jobbig. Är helt galet trött i både kropp, huvud och själ.

Dessutom har Ida blivit sjuk, hon har feber och är snuffig. Vi håller alla tummar vi kan hitta och hoppas att det inte är en halsfluss på gång. Men imorgon blir det att jobba ett kortare pass och bara stänga. På så sätt slipper jag VABa, för Jimmy hinner/kan byta av här hemma. Lite trist att jobba kväll, fast det skulle jag ju ha gjort ändå :)

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på Jimmy som snarkar här bredvid mig. Och emellanåt hör jag Ida där uppe, när hon gnyr och låter ynklig. Undrar hur natten blir, mammas lilla mini hjärta. Jag borde oxå gå och lägga mig, men har lite att göra innan. Kläder ska plockas fram, dagisväskor ska packas och Cassis gympapåse ska hittas. Eller ska man ta det imorgon? Fasen, jag brukar ju fixa det på kvällen (och inte så här sent) men jag orkar bara inte.

Nu fick vi hämta ner Ida, tempen ligger på 39,8 i ena örat och 40,2 i det andra. Tror den steg lite för fort, hon är ledsen och sitter och skakar. Nu gosar vi lite i soffan, dricker lite vatten och väntar på att Iprenen ska göra sitt, för självklart var alvedonen slut..

Nej nu blir det mer myyys, och sen sängen..

//s


Av Karedo - 9 mars 2013 00:10


Idag har jag och tjejorna haft picknick. Och vi hade det megamyyysigt.



Jag började planera allt redan igår kväll (läs natt). Jag ville så gärna hitta på något med tjejorna, men har inte så mycket pengar. Fick tipset på facebook, att ha picknick hemma, när jag frågade efter förslag. Så medans Cassi var i skolan så planerade jag, Nellie och Ida vilken mat som skulle göras, Så när vi hämtat Cassi så sattes matverkstan igång.

Detta gjordes/fixades fram:

Korv i sovsäck,

Minimackor med ost och skinka,

Minimackor med choklad,

Muffins (fast dessa glömdes bort sen)

Äpplen och päron i båtform,

Saltapinnar,

Och så hade vi festis till



Allt packades ner i en korg, och en filt letades fram. Sen hade vi ett möte i köket, där regler berättades av Cassi. Sen bar det iväg på äventyr, hela vägen till datarummet =) Och vad tjejorna skrattade när de fattade att vi skulle duka fram allt där. Cassi sa att det pirrade jätte mycket i magen (av spänning och förväntan skulle jag tro) hon sa det flera gånger oxå. Vi satt där över en timme och pratade, skrattade och spillde på filten. Jag hoppas och tror att tjejorna hade kul och att det blir ett roligt minne. Ett ord kan kortfattat beskriva vad jag kände just där och då..

Kärleksmyyys..


 


På eftermiddagen/kvällen kom mamma och Thomas hit. Tyvärr inte bara på en trevlig grillmiddag, deras ena kissekatt hade blivit jättedålig. Tyvärr så fick den fara till djurhimelen.. tjejorna har haft lite jobbigt med tanken, men det blev lite bättre då jag sa att den skulle få träffa Tulle (vårat marsvin) och de skulle få leka utan att ha ont.


Jag har även beställt två överkast av min mor =) Hoppas det är genomförbart nu. Hittade ett mönster i en tidning på öron, näsa och halsmotagningen i torsdags, ja jag rev ut det från tidningen fast man absolut inte får.. Och tro mig det fick jag höra av Nellie sen.. Men det var så fint! Funderar på om hon inte skulle göra ett till Cassi oxå, fast kanske i några andra färger..

Men detta fixar väl du mamma!? =)


Nu blir det att hoppa i säng, hoppas jag har lättare att somna idag. Imorgon blir det att jobba några timmar.


Just det! Dagens tre var det ju oxå ja..

1- Kärleksmyys..

2- Jag städade nedervåningen (typ)..

3- Lugnet jag kännt hela dagen..


//s

Av Karedo - 7 mars 2013 23:23

*****

Fick ett råd, och ska försöka följa det.. Och varför inte dela det med er?

Dagens tre bra:
1 ~ Jag och Nellie hade myyys idag, bara vi <3
2 ~ Jag hittade ansiktet, och tyckte faktiskt jag var lite fin.
3 ~ ???

//s

Av Karedo - 7 mars 2013 19:35

#~#~#~#~#~#~#

Ligger och nattar tre, lite för trötta, tjejor.. Snart är (förhoppningsvis) de jobbiga nätternas tid förbi. Idag blev det klart att Nellie ska få operera bort sina halsmandlar. Läkaren vi träffade idag var så bra. Han gjorde en riktigt ordentlig koll av öron, näsa och hals.
En vaxpropp i höger öra "dammsögs" bort, det gjorde nog lite ont för några tårar kom i Nellies ögon. Men hon var så duktig och låg still hela tiden. Tur var väl att mamma var med och höll handen. Han tittade med ett "spagetti" (liten slang med en kamera i änden) i näsan. Och halsen kollades upp ordentligt. Halsmandlarna är nu i nellienormal storlek igen, dvs inte lika stora som vid hennes halsfluss men stora.
Och det sa jag oxå, och jag berättade om hennes nätter och allt pip & gnäll. Och även att hon är väldigt trött vissa dagar, särskilt efter en jobbig natt. Och han lyssnade och antecknade, helt otroligt att han lyssnade och verkade förstå. Hur länge har vi inte kämpat med dessa nätter, och ingen har liksom lyssnat och förstått..
Där ser ni, kanske är detta lösningen och då var det ju ingen fas. Precis vad jag känt hela tiden i mammahjärtat, det är något men vad!?
Så även om alla dessa faser finns (det vet jag, dem betar vi av oxå) så kan man inte sluta lyssna på hjärtat.

Tappade hoppet lite när han sa att han tyckte en operation skulle vara det bästa MEN... Det där men med stora bokstäver, vill man inte höra när man är så nära ett beslut. Han ville först höra med överläkaren, eftersom hon haft halsfluss och kanske är svullen bara därför. Men överläkaren kom in, tittade i halsen och lyssnade på vad vi sa. Sen var det klart och nu väntar vi alltså på en operationstid..

Så nu hoppas vi det kommer bli bättre efter att operationen är gjord. Vi vill ha tillbaka våran glada spralliga Nellie om dagarna. Och en Nellie som får sova ordentligt om nätterna.

Håll alla tummar nu!

//s

Nellie <3
Mamma älskar dig!

Av Karedo - 6 mars 2013 20:23

  


Hej jag heter Sofi och jag är lite koko..


 


Längtar till den dagen då allt är som det ska vara igen..

För tro mig den dagen ska komma..

På ett eller annat sätt ska det bli bra igen..


//s


Av Karedo - 5 mars 2013 18:45

~*~*~*~*~*~*~*

Ida började morgonen med att sova till 8:30, helt otroligt.. Fick ringa Marju och fråga om hon ville sitta barnvakt en stund, var ju tvungen att köra Cassi till skolan. Dumt att behöva väcka Ida, då hon tydligen behövde sova. Självklart ställde farmor upp, som hon alltid gör. TACK!

Sen fortsatte jag, Nellie och Ida dagen med en promenad i det härliga vädret med Ticko. Avslutade med att köpa pannkakor och grädde till lunch.

Men så fick vi ett meddelande av Jessika och tjejerna, dem ville komma och leka. Och hux flux blev vi åtta personer till lunch. Tjejerna fick pannkaka, vi vuxna åt supersmarrig bacon & broccoli paj som Jessika gjort och tagit med sig.

Sen var det var full fart här hemma med alla tjejer, när jag gick och hämtade Cassi.

Det var skönt att oxå få prata av sig lite, att liksom få lite annan syn på saker och ting.. Tror att mina öron oxå var till lite hjälp.

Tjejerna verkade oxå ha saknat varandra. Det var ju på tok för länge sedan vi sågs och åt tacos med guck :)

Det var med andra ord ett uppskattat och stärkande besök. Både för mig och tjejorna.

//s

Bästa tjejerna, vid Överbo en underbar vinterdag 2013..


Av Karedo - 4 mars 2013 11:42

Dagen har bara börjat, men jag hoppas den snart är över.. Kände imorse att det bara blev för mycket av allt. Fick svårt att andas och paniken kom krypandes. Men jag fick tjejorna till dagis och Cassis besök hos skolsyster är avklarat. Nu sitter jag här och försöker samla ihop mig, ska försöka få något vettigt gjort innan det blir att jobba lite.

Många tankar som snurrar runt. Vill fortfarande veta varför jag reagerar som jag gör över vissa saker som händer.
Den isande känslan har kommit tillbaka oxå, och det gillar jag inte alls :(

//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards