Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Karedo - 7 mars 2013 23:23

*****

Fick ett råd, och ska försöka följa det.. Och varför inte dela det med er?

Dagens tre bra:
1 ~ Jag och Nellie hade myyys idag, bara vi <3
2 ~ Jag hittade ansiktet, och tyckte faktiskt jag var lite fin.
3 ~ ???

//s

Av Karedo - 7 mars 2013 19:35

#~#~#~#~#~#~#

Ligger och nattar tre, lite för trötta, tjejor.. Snart är (förhoppningsvis) de jobbiga nätternas tid förbi. Idag blev det klart att Nellie ska få operera bort sina halsmandlar. Läkaren vi träffade idag var så bra. Han gjorde en riktigt ordentlig koll av öron, näsa och hals.
En vaxpropp i höger öra "dammsögs" bort, det gjorde nog lite ont för några tårar kom i Nellies ögon. Men hon var så duktig och låg still hela tiden. Tur var väl att mamma var med och höll handen. Han tittade med ett "spagetti" (liten slang med en kamera i änden) i näsan. Och halsen kollades upp ordentligt. Halsmandlarna är nu i nellienormal storlek igen, dvs inte lika stora som vid hennes halsfluss men stora.
Och det sa jag oxå, och jag berättade om hennes nätter och allt pip & gnäll. Och även att hon är väldigt trött vissa dagar, särskilt efter en jobbig natt. Och han lyssnade och antecknade, helt otroligt att han lyssnade och verkade förstå. Hur länge har vi inte kämpat med dessa nätter, och ingen har liksom lyssnat och förstått..
Där ser ni, kanske är detta lösningen och då var det ju ingen fas. Precis vad jag känt hela tiden i mammahjärtat, det är något men vad!?
Så även om alla dessa faser finns (det vet jag, dem betar vi av oxå) så kan man inte sluta lyssna på hjärtat.

Tappade hoppet lite när han sa att han tyckte en operation skulle vara det bästa MEN... Det där men med stora bokstäver, vill man inte höra när man är så nära ett beslut. Han ville först höra med överläkaren, eftersom hon haft halsfluss och kanske är svullen bara därför. Men överläkaren kom in, tittade i halsen och lyssnade på vad vi sa. Sen var det klart och nu väntar vi alltså på en operationstid..

Så nu hoppas vi det kommer bli bättre efter att operationen är gjord. Vi vill ha tillbaka våran glada spralliga Nellie om dagarna. Och en Nellie som får sova ordentligt om nätterna.

Håll alla tummar nu!

//s

Nellie <3
Mamma älskar dig!

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards