Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Karedo - 26 juni 2012 21:39

 


Idag har jag suttit och försökt planera lite semester.. Ska försöka ta oss ner till mormor och Thorsten, så vi väntar nu på lite besked om när det passar dem bäst.. Sen kanske det blir en tur till High Chaparral oxå, om vi hittar någonstans att bo i samband med "mormorsresan"..


Skulle vara kul och hinna med en sväng till min bror, Manda och Alma oxå.. Tyvärr har inte min bror någon semester så en ledig helg måste prickas in.. Borde ju gå =)


Idag var det oxå Busiz som var målet för mig, tjejorna och våran Malin.. Vi valde bort Måren då vädret var lite tveksamt + att tjejorna valde Busiz i första hand.. =) Kan säga att vi var inte ensamma om den tanken, det var mååånga barn som var där och lekte idag.. Och självklart blev det pannkakor till lunch där, även för mamma idag faktiskt..


När vi kom hem sen så försökte jag plocka undan det värsta, för grillat stod på schemat.. Brukar ju bli några fler runt bordet då =) Vanliga farfar och farmor, Madde och marie gjorde oss sällskap idag..


Cassi passade även på att plantera lite (ja ja! Jag vet ni som har facebook har redan sett det) tjejorn var ju ute och lekte och efter en stund så kom Cassi och hämtade mig, hon ville visa mig något som hon hade gjort..


-Mamma! Jag har planterat lite..

-Vart då?

-Vid brevlådan.. Det är jättefint!

-Men det är ju blommorna som ska stå på altanen..

-Jag vet..


Det var jättefint oxå, kruxet var bara att det var mina blommor som borde stå på altanen hon planterat =) Hon hade även pimpat dem lite med andra blommor hon hittat i trädgården, vet inte om det syns på bilden..? Och dessutom tror jag inte pappa vill ha dem där sen när han ska klippa gräset.. Men för tillfället står dem där och är så fina.. Och vi har en så stolt och nöjd tjeja här hemma..




Cassis fina blomplantering 2012-06-26


Nej detta duger inte.. Nu blir det duschen sen ska det förberedas inför morgondagen, det ska packas väskor och kläder ska tas fram.. Det är ju en tidig och lååång dag imorgon, jag jobbar 7-17. 


Idas paket ska slås in oxå.. För det är ju en stor tjeja som fyller tre imorgon.. Och äntligen ska hon få en egen stor skolväska, som hon längtat efter det =) Hon vill ju ha som Cassi.. Och självklart står det en till där och väntar på att nästa stora tjeja ska fylla fyra..


Ha det bäst. Kram Sofi





Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards