Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Karedo - 21 juni 2012 19:47

  


Kan jag blogga igen? jag menar finns det några självskrivna regler på hur många inlägg/dag man får göra?

Jag har ingen aning i alla fall.. Så jag skriver väl ett till..


Det är helt galet.. Jag blir tokig.. 


Är det inte den ena tjejen som krånglar vid nattningen så är det den andra..


Nellie verkar ha kommit in i livet på bryggan ganska bra.. Hon är så där lagom trött på kvällarna och somnar utan större problem nu, peppar, peppar ta i trä.. Men bara om allt går bra på em/kvällen innan själva nattningen.. Bryter hon ihop totalt innan så är det kört. Hon sover dock än med mig i dubbelsängen..


Nu är det Ida som krånglar, men jag kan inte förstå varför.. Hon har alltid somnat själv och ganska problemfritt, men inte nu.. Vet inte hur många gånger jag får ta och lägga henne igen, igen och igen.. Hittar henne uppe i Nellies säng, sittandes på golvet eller i Cassis rum gång på gång.. Hon är väldans bra på att smyga har jag märkt, jag är ju ändå på övervåningen och hon ska ju ner från våningssängen oxå.. Går jag ner när jag tror hon sover, så dröjer det inte länge förrens hon kommer nerknatandes..

Varför?


Så här sitter jag och tråkar, och hoppas lillskrutt ska somna.. Och därför får ni stå ut med lite helt ointressanta inlägg från mig..

Ger upp nu!


/s








Av Karedo - 21 juni 2012 13:56

   


Dags för en lite paus, och jag tar mig ett stort glas med...... Vatten. *suck*


Försöker få lite fint här hemma inför midsommar, det går så där. Kroppen orkar inte och jag svettas som en gris. Men det är bara att köra på.. Sen ska jag gå och hämta barnen på dagis oxå, så jag kommer nog somna gott i soffan sen. Men jag har inte tid att vara sjuk längre.. Hux flux så blev jag frisk..


Funderar på vad vi ska äta idag.. Är så sjukt sugen på en stor fet pizza, men jag tror inte jag kan få min man och köpa det.. Och det är väl lika bra det i och för sig =) Men det skulle vara skönt och slippa laga mat idag.. Man kanske skulle ringa och höra lite försiktigt vad han säger om den idén. Eller så får helt enkelt han komma på och laga det vi ska äta.. Japp så får det bli =)


De har ringt från http://iphonereparation.se oxå.. Min telefon är frisk =) Det är så knasigt,! Jag hade telefonen hemma i två dagar innan jag bestämde mig för att skicka iväg den, och då funka den inte alls typ. Skickade den i tisdags och igår ringde dem och undrade vad felet var.. Hade ju skrivit allt som inte funka så jag tyckte det var lite konstigt att dem ringde och frågade. Men jag berättade vad som hänt (ja okej, jag sa inte riktigt hur det gått till. Men i slutänden så hamnade den i alla fall i tjejornas leklåda och lite vatten) och vad som inte funkade.. Han säger då att det inte finns några fel på telefonen, han hittar inga i alla fall. Och allt funkar som det ska, jätte konstigt och lite pinsamt faktiskt.. Vi kom fram till att den förmodligen torkat ordentligt på vägen dit, eller något liknande.. Så nu är den på väg hem till mig igen. Skulle det sen dyka upp något skulle jag höra av mig, men som det ser ut nu så är den friskförklarad =)

Måste säga att jag är så nöjd med bemötandet, priserna och snabbheten från detta ställe. Det jag gjorde, dvs skicka in telefonen för en felsökning kostade mig enbart 59kr = returporto. Och detta blev klart på mindre än en vecka.. Detta tycker jag är helt ok.. Och skulle det hända något igen så kommer jag garanterat höra av mig dit..

Så jag tycker ni ska kolla in deras sida http://iphonereparation.se om ni har problem med eran IPhone.


Nej detta duger inte.. Dammsugaren väntar.. Men först ringa Jimmy och flörta lite =)


Hopp Hopp iväg I goo

/s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards