Alla inlägg den 19 juni 2012

Av Karedo - 19 juni 2012 19:32

  


Mitt mammahjärta säger mig att Nellie inte mår riktigt bra.. Frågan är bara vad felet är.. Jag tycker inte riktigt hon har blivit sig själv efter det då hon var så sjuk. Hon är oxå sååå trött vissa dagar och därmed gnällig. Gnällig har hon i och för sig alltid varit, men det är något som får mig att fundera..


Hon orkar liksom inte, och ger upp i vissa lägen utan att ens försöka. Och ibland bryter hon ihop för minsta lilla..


Nattningen funkar bättre, om hon får göra som nu, dvs sova med mig i dubbelsängen.. Men hon vaknar fortfarande många gånger under natten. Men hon somnar om ganska fort, lättare nu då hon har mig bredvid sig direkt. Men har hon haft en jobbig dag, och är jättetröt på em/kvällen så kan hela natten vara förstörd. Det blev ju inte bättre av att hennes vila på dagen försvan i och med bytet till bryggan.


Sen har ju jag en blödarsjuka som kan vara ärftlig.. Kan hon ha samma? Hon får ju jättelätt blåmärken, fast det får ju Cassi och Ida oxå.. Om hon nu har liknande som mig. kan det vara det som gör henne trött och gnällig? Och i sin tur stör sömnen och nattningen. De tyckte ju inte att jag behövde kolla upp det.. Kunde vänta tills puberteten om jag ens då behövde kolla upp det.. Kanske skulle man höra efter redan nu, om det går att kolla upp?


Kan det vara hennes "pricksjuka" som spökar? Att hon påverkas av den fast den inte syns?

Kan det kollas upp?


Fasen jag vet inte =( Vill bara att min lilla tjeja ska må bra.. Hon är ju glad, sprallig och leker och så, så det är ju inte hela tiden.. Men det är vissa stunder och situationer som får en att undra och fundera.. Säg inte att det är en fas som kommer gå över.. Det har jag hört så många gånger. När går den över i så fall? Eller är detta bara så som hon är? Alla barn är ju olika..


Men.. Nej... Mitt mammahjärta säger något annat...

Önskar hon kunde berätta för mig, om det nu skulle vara någe knas..


/s



Av Karedo - 19 juni 2012 11:08

 


Tänkte jag skulle försöka få till ett glatt inlägg.....


Om man bortser från allt tråkigt, allt onda och det deppiga så har jag det ganska bra nu faktiskt. Igår hade jag en svacka kan man säga.. 


För om jag tänker efter så.... Jag mår faktiskt bättre än på länge. Jag trivs på jobbet och dem jag jobbar med. Har en underbar familj som jag inte skulle klara mig utan. Det börjar bli sommar =) Jag börjar få ordning på livet..


Börjar oxå få till det här hemma, så det blir lite mer som jag vill ha det.. Men än är jag inte där.. Det största jag vill ändra/förnya är soffan.. Tyvärr ser det ut som om jag får vänta läääänge på att den dagen kommer, då en ny soffa köps.. Soffan drar ner hela trivselkännslan tycker jag.. Den har nog gjort sitt nu.. Tack vare Ticko är det ett stort hål i den. Och den börjar bli allmänt sliten och nersutten.. Jag vet precis hur jag vill ha det i vardagsrummet, hoppas sååå att det blir så inom en ganska snart framtid.


Kan oxå berätta att.... Nej, det håller jag för mig själv en stund till =)


Tjejorna är på dagis och jag VAMSar (vård av mig själv) idag.. Hoppas jag mår bättre snart, jag vet ju hur jobbigt det blir på jobbet så fort någon är hemma.


Nej nu ska jag och mitt bomullsfyllda huvud ta tag i dagen.. Tjejornas kläder ska få sig en omgång tänkte jag.. Det är så där lagom jobbigt en dag som denna..


Blev det ett gladare inlägg? Nja, men jag gjorde ett försök i alla fall =) 


Ha det bäst. Kram Sofi

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards