Alla inlägg den 20 juni 2012

Av Karedo - 20 juni 2012 23:15

  


Har pratat med både BVC och sjukhuset idag.. Mammahjärtat var nog inte så fel ute.. Tyvärr =(

Tydligen kan kroppen vara påverkad av "pricksjukan" i över ett år efter att man fått den.. Att hon förmodligen får den igen visste jag, men inte att den var så seglivad.. Det var det ingen som sa till oss, tycker man ju att de kunde ha sagt.. Så det kanske inte är så konstigt att hon inte riktigt är sig själv än..  Och även att hon blir så trött kan ju ha sin förklaring där.. Hoppas oxå att frågan om blödarsjuka tas upp.

Hur som helst så har hon fått en läkartid den 2 juli.. Och jag hoppas vi kan få några svar då..


 

En glad Nellan med tossa på huvudet =) 2011

Det är så här jag/vi vill se Nellan hela tiden..


Ha det bäst. Kram Sofi

Av Karedo - 20 juni 2012 10:50

  


Vet inte vart jag ska börja.. Så mycket att göra och så lite ork..

 VAMSar idag oxå och även imorgon =(


Ska sätta mig och skriva ett brev till min älskade vän Lena-Marie oxå tänkte jag.. Kan inte förstå hur man kan sakna någon så mycket.. Har andra älskade vänner oxå, er glömmer jag inte bort.. Det är bara det att jag och Lena har gått igenom så mycket tillsammans.. Allt från olycklig kärlek till lycklig kärlek.. Från bebislycka till tragiska och hämska bebisminnen. Alla saker vi gjort ihop, då vi "sommarjobbade" eller när vi sminkade oss till punkare. Eller dansade gammeldans i någon bygdegård.. Dvs allt från ren lycka till ren förtvivlan kan man säga att vi upplevt tillsammans.. Jag tror hon vet mer om mig än jag gör själv.. Man kan inte tro att vi träffades första gången på gymnasiet, då genom en gemensam vän. Känns som hon funnits där i hela mitt liv.. 


 Jag kan helt ärligt säga att jag älskar henne..

  


Försöker få tag på BVC oxå.. Tänkte höra lite med dem ang Nellie, och om dem tycker jag ska försöka gå vidare med det hela.. Eller är jag bara mesig och nojjig? Kanske skulle man bara fortsätta att vänta och se..

(Nu har BVC ringt under tiden jag suttit här, och jag fick rådet att ringa barnkliniken.. Så nu sitter jag här och väntar på att dem ska ringa upp.. Men nu är det igång i alla fall)


Nä detta duger inte.. Nu blir det att skriva en inköpslista, det är ju trots allt midsommar på fredag.. Sen blir det att försöka ta tag i dagen..


Ha det bäst. Kram Sofi



Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards