Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Karedo - 11 juni 2012 21:08

 


Det blev en tripp till kolmården idag. Det är lyx att kunna åka dit lite när som, och det kan vi =) Det var tredje gången bara i år som jag var där med tjejorna.  Och med all säkerhet inte den sista =) Idag var vi där med favorit Annika, och vi sprang även på Jenny med kusiner och kusinkompis. 


Vi riktade in oss på sälföreställningen och delfinföreställningen. Och självklart var vi tvungna att åka safari linbanan oxå.. Men en än gång hamnade vi i en korg som inte hade något ljud. Tur man har åkt den några gånger så man har lite koll i alla fall =) Sälarna var jättebra som vanligt, jag förstår att tjejorna gillar dem. Delfinerna var det inte heller något fel på, i år har jag/vi sett dem två gånger. Förra året såg vi dem inte alls..


Vi skulle titta på den lilla nyfödda delfinkalven oxå tänkte vi.. För den ville Cassi så gärna se, och hon har pratat om den ända sen jag visade henne den på en bild. Men man fick inte gå in i lagunen idag.. Självklart blev hon besviken, men vi fick en liten liten skymt av den när vi stod och tittade in genom dörren =) Så nästa gång har hon bestämt att då SKA hon se den lilla bebisen..


Men vi började med lite lek på/i kulmården. Tror tjejorna tyckte det var en bra start, så fick de leka av sig lite. Tyvärr var vädret inte riktigt på våran sida, och det kom lite regnskurar till och från. Annars var det toppen att gå där idag. Det var inte allt för varmt så det var lite fart på djuren och det var jättelite folk..


Tjejorna gungar och myser.. 2012-06-11


 


Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen.. Väskor ska packas och kläder tas fram.. Sen är et full fart hela veckan. Det är bilbesiktning, besök hos sjukgymnasten, utvecklingssamtal för all tre tjejorna och kalas för Roffe. Sen jobbar jag hela helgen.. Och någonstans ska jag få in lite simmning oxå.. 


Jag har i alla fall fått in mina promenader nästan varje dag.. Hejja mig! Jag som sa att promenaderna enbart var för att ryggen/kroppen skulle må bättre. Vilket ljug till mig själv! Jag blir lika besviken varje gång vågen står still eller har hoppat upp något hekto.. Jag har ju till o med lagt om kosten, och INGET händer.. Så klart man blir besviken när det inte händer något även om det bara var för rygg och kropp... Sammanfattar mig sjäv och min kropp med ett ord i kväll, SKITKROPP!


Dags att sätta fart så jag kan mysa ner mig i soffan, innan jag ska lägga mig..


Ha det bäst. Kram Sofi 




 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards