Alla inlägg den 10 april 2016

Av Karedo - 10 april 2016 21:06

Den här dagen blev ju inte alls som jag hade tänkt..
Jag skulle städa , gå långpromenad & bara vara.. Istället fick jag kasta i mig frukosten i bilen, när jag & Cassi fick åka in till akuten.
Ni vet den där segaste & jobbigaste av all sjukor som jag fick? Jag var ju så snäll så jag skickade den vidare till alla tre tjejor här hemma. 2 av 3 är så gott som friska, men så har vi tjeja 1 som inte alls är kry..
Cassi har ju legat i feber sedan måndags, & hög sådan oxå.. Sen började hon kräkas slem & hon hostar något så fruktansvärt.. Hon vill inte äta & så började hon klaga på att hon hade ont i bröstet. Så vi började fundera på om hon hade fått lunginflammation..
Så idag ringde vi 1177, & vips så var vi skickade till akuten.. Men när vi väl kom in där, så blev vi skickade till vårdcentralen istället. & väl där fick vi träffa en läkare & lämna lite prover..
Tack & lov visade ingenting på att hon skulle ha lunginflammation.. Men hon har en infektion i kroppen & ett förmodat virus. Så nu ska vi bara vänta ut det hela. Febern har även lyst med sin frånvaro idag, & det gillar vi ju..

Långpromenaden blev en lite kortare variant med vovve såklart, men oxå tjeja 2 & 3 på cykel hängde med.
Men jag hade kunnat gå så mycket längre. Men den rundan tar jag nog imorgon. Energin verkar ha hittat tillbaka till denna mammakropp, äntligen! :)

Sen har jag inte gjort så mycket mer än att laga mat, ta det lite lugnt & i alla fall funderat på att städa..
Antar att stöket finns kvar imorgon & kanske till & med i övermorgon. & så fasligt stökigt är det faktiskt inte.. Så jag känner ingen direkt jättepanik, hur konstigt det än låter.. Jag som är paniken själv i vissa lägen..
Det ända jag känner som behöver göras typ NU, är min hög med ren tvätt som ska in i garderoben. & jag vet att den irriterar en man i denna familj oxå :) MEN jag har ju inga galgar kvar & det ställer ju till det lite.. Men jag ska fixa bort högen... Snart...

Nu blir det lite Falk på tv, & till det ett stort glas bubbelvatten.. Eller ska jag ta lite max... Nä...

Kram till dig..

//s

Gårdagens & dagens mat.. Fantasin är skrämmande :) ha ha ha
Men så galet gott!!

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards