Alla inlägg den 5 april 2016

Av Karedo - 5 april 2016 20:55



Då jag inte känner mig hundra än så känns vägen till the gym väldigt lång.. & det är så jäkla drygt..
Men den här sjukan känns segare än tuggummi.. & jag gillar den inte, jag hatar den!

Jag som hade planerat att typ vara frisk imorgon, så jag kunde jobba torsdag & fredag. & då samtidigt komma igång med träningen igen..
Men som det ser ut nu får jag nog ändra i den planen.. Nu har jag dessutom oxå tre små kottar här hemma som har fått samma lika som mig..

Jag kan inte minnas när jag fastnade så här för något senast.. Ni vet så där så man nästan tänker på det hela tiden. & allt man gör kan typ kopplas till just den grejen, som för mig nu alltså har blivit träning, kost & hälsa.. Jag läser artiklar, lyssnar på podcasts, jag googlar & diskuterar med alla som vill & även med dem som inte vill :)
Stackars Linus som får stå ut med alla frågor jag har, när jag inte tycker jag hittar några bra svar på andra sätt. & stackars mina närmaste som får stå ut med funderingar, frågor & babbel..
Ja, jag erkänner, jag VET att ibland kanske jag blir lite väl mycke av allt. Kanske orkar ni inte alltid lyssna på mitt prat om allt eller inget. Men då kan ni bara be mig sluta, så slutar jag! Jag kan ta det, det lovar jag. Jag kan ju alltid ta upp det imorgon igen :)

Jag är absolut inte klar, varken med min egen resa eller med det jag vill veta. & jag har massor kvar att lära, om man nu kan bli färdiglärd inom dessa stora ämnen.. Jag är absolut inte ute efter att bli något proffs eller så..
Men jag VILL lära mig mer, så att jag kan hitta en balans som funkar för MIG. & jag vill kunna visa vägen för min familj till ett hälsosammare liv..
För redan nu är det ändringar på G i Birgerssonska huset. & fler ska det bli. Men vi tar det i små steg så det fortfarande är kul hela tiden..

Samtidigt vill jag kunna stötta andra som kämpar precis som jag gör & som jag kommer få göra i framtiden. Om det bara är att finnas där & lyssna, eller om det är att komma med lite pepp när träningen & kosten går lite segt.. Eller varför inte bara tipsa om ett recept på blomkålspizza :)

& det kan väl inte vara fel? Eller?

Men jag tror att mitt första stora intresse var hästarna.. Då var jag väl 11år tror jag, hela mitt liv kretsade då runt just hästar & stallet. Jag var i stallet varje dag bara för att få andas häst. Jag letade fakta på biblioteket, skrev av & gjorde egna "faktapärmar"
& intresset höll i sig lääääänge, gick ju till & med en hästlinje på gymnasiet.. & hela tiden ville jag lära mig mer..
Men tyvärr så är det ju inte helt riskfritt att vara en hästtjej & efter en ridolycka så rasade hela mitt liv..
Att få höra att man ALDRIG kommer kunna rida mer, det måste vara det värsta man kan få höra.. & särskilt när man hade planerat en hel livstid med hästar..

Så det var så länge sen jag hade något, något att älska & brinna för..
Men nu har jag det igen.. Jag har hittat något, där jag vill lägga min energi, min glädje & mitt fokus.. Jag kan ärligt säga att jag hittat något att brinna för igen.. & jag löööv it!

Mitt liv & mina val.. Gillar du det inte? Synd för dig!

Tack än en gång till alla er som hjälper mig i mitt sökande, till er som stöttar & till er som bara finns där.. Jag skulle aldrig klara det utan er!

//s


Längtar tills jag kan köra lite mark på the gym.. 

Dumma sjuka att förstöra mitt flyt!

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards