Alla inlägg den 7 april 2016

Av Karedo - 7 april 2016 20:55

Kanske att kroppen mår bra av lite vila. Men jag då? Jag mår fasen inte bra..

Mitt gamla jag skulle ha sett denna sjuka som en ursäkt, för att inte behöva röra på sig. Som att det lixom skulle vara tillåtet att ligga i soffan & göra ingenting. & ingen skulle ha rätt att tycka eller tänka att man är lat..
& jag skulle mer än gärna ha utnyttjat det..

Men det var förut, nu är det jag själv som tycker jag är lat. Mitt nya jag är inte gjord för att ligga i soffan. Jag vill inte göra ingenting. Jag vill göra det jag ska & se till att allt funkar här hemma. Jag vill träna & ha mina rutiner.. Jag vill ju se att det händer saker & ting. Jag vill ju både se & ha resultat oxå & då är ju verkligen inte soffan den rätta platsen!

Idag är det oxå en sån där dag, en sån där jäkla skitdag där jag vill ge upp & bara skita i allt. Så less på hela mig själv..
Såg mig i spegeln & känner mig nu som en grå flohabba the blubb!

Jag tror inte att jag direkt gått upp något den här veckan. Men jag har verkligen inte gått ner heller.
Jag kan ju inte direkt säga att maten har kommit i första hand den här veckan. Det har lixom blivit som det har blivit, med både mackor & annat gott. Ja, en hel del godis oxå faktiskt.. Så jag är inte direkt nöjd med hur jag lät det spåra ut. För jisses så lätt det är att hamna i gamla dåliga vanor igen. Där måste jag verkligen skärpa till mig, & tänka till en gång till innan jag gör något dumt.

Men nu är det slut på detta! Denna mamma ska vinna över demonerna & visa dem & alla andra som tvivlar.. Men framförallt ska hon visa för sig själv att hon verkligen kan fixa detta..

Vad då "fixa detta" tänker ni. Var hon inte framme i mål? Jo, kanske... Men blir man någonsin nöjd?
Jag är INTE nöjd med mina muskler, de är för små :) ha ha ha.. Men det jobbar jag på. Jag är inte nöjd med hur stark jag är heller, på tok för ostark helt enkelt. Men det jobbar jag oxå på..

Men jag har ju nått mitt mål när det gäller vikten, eller har jag det? Hm..

Kram till dig där ute..

//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards