Direktlänk till inlägg 4 april 2016

Rädd...

Av Karedo - 4 april 2016 14:25

Har ni någonsin gjort något ni aldrig trodde nu skulle våga?
Jag gjorde det idag.. Efter många funderingar & tankar framåt & tillbaka så bara gjorde jag det! Men jag är inte rädd för att det ska vara farligt eller att jag ska skada mig på något sätt.. Jag är rädd, galet rädd för svaret & hur jag kommer att reagera.
Men hade jag inte gjort det så hade jag inte kunna släppa det heller. Så någonstans vet jag att det kommer bli till det bästa, för alla den här gången. Nu finns det en chans att de faktiskt löser sig eller så tar det bara slut..

Jag är så mycket starkare idag, än vad jag varit. Jag mår så mycket bättre & jag har en helt annan tro på mig själv.
Jag har en bra grund att stå på & jag har min familj & mina vänner bakom mig.. Jag känner mig stark på så många olika sätt..

Så är det någon gång rätt att försöka så är det nu.. Men visst, det skrämmer mig.. Är jag redo? Är VI redo?

Ni som vet, ni vet vad det handlar om. Ni andra får väl gissa.. Eller så låter ni bli.. Jag tänker inte hänga ut någon & jag är säkert inte heller helt oskyldig..
Men jag behöver ventilera & då blir det här i bloggen, med familjen eller till den vän som vill lyssna & som jag känner full tillit till..

Jag tänker inte heller ta någon skit för det jag tycker & känner. & framför allt inte heller för det jag uttrycker.. Hur mina tankar & hur mina känslor är, det är det bara jag som vet..
Väljer jag att dela dem med er eller att hålla dem för mig själv? Väljer jag att dela dem med vissa men inte med andra.. Delar jag allt eller bara valda delar..?? ja, det är det bara jag som kan bestämma..

Jag hoppas att min ärlighet tas emot på rätt sätt nu, & jag hoppas att jag får samma ärlighet tillbaka. För utan just ärlighet kommer det aldrig att fungera.. Jag ska försöka vara så öppen jag kan, jag vill så gärna lita på dig & jag behöver få försöka att förstå..
Det kommer nog inte bli lätt, men tar men det i ministeg hoppas jag att det är värt det i slutänden.!

Men går det inte... Ja då får det vara så.. Jag vet att jag kommer gå sönder något så fruktansvärt igen, om det blir så som jag hoppas att det INTE blir..

Jag tycker det är väldigt jobbigt, känns som om mina svar & frågor aldrig kommer bli rätt.. Så rädd för att ta fel beslut, eller för att jag kanske säger fel saker som i sin tur får allt att bli så totalt fel...

Idag har jag skickat tillbaka bollen till dig, & jag tar emot den med öppna armar när du känner dig redo att skicka tillbaka den..

//s

 
 
Ingen bild

Lena-Marie

4 april 2016 16:21

Vet ej vad det handlar om men önskar dig lycka till vännen min.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards