Alla inlägg den 28 mars 2012

Av Karedo - 28 mars 2012 21:46

 


En dag som kan beskrivas som en SKITDAG, det var idag! Skoja inte.. Dagen var som sagt så toppen som den bara kan bli.. Tills vi satte oss i bilen för att åka till dagis. Min älskade lilla Mammi racerbil, som jag just då hatade, startade inte.. Inte ett ljud gjorde den. PANIK! Tror till o med att jag ringde Jimmy och skällde ut honom. Så det var bara att ta ur alla tjejor och packa ner dem och packningen i vagnen, och stressa iväg till dagis.. Tror de fattade att nu jäklar var det allvar, för inget krångel alls på hela vägen..


In med Ida och Nellie till Ankaret. Av med ytterkläderna, på med innebyxorna.. Sa knappt hej till fröknarna, bara att Ida kanske behövde en ny blöja.. sen in till Trossen för att kolla så Cassi kommit in ordentligt, pussa lite på henne och så iväg..


Här någonstans bryter jag ihop.. Och utan att jag kan hindra det så kommer tårarana.. Säger högt till mig själv att nu får du skärpa till dig.. Andas, biter ihop och fortsätter.. Fan så töntig man är..


Nu till nästa problem, hur kommer jag in till stan? Går det några bussar? Vilka är hemma? Vilka ska in till stan? Får tag i farmor som ska in till stan, ibland ska man ha tur.

Hur kommer jag hem? Jimmy har ju tjejorna. Bussen går ju 21:30, ska jag behöva ta den? Chansar och skickar ett sms till Madde. Frågar om hon kan köra hem mig, och det kan hon.. Får sen tag i Annika, och det visar sig att hon ska vara i stan till 20:00. Så då kan jag ju åka med henne, så Madde slipper åka framåt o tillbaka..


Mitt i allt ihopa så känner jag att jag måste ringa till dagis. Måste be om ursäkt.. Förklarar allt som hänt, att bilen inte funkar och att jag är superstressad osv.. Tack gode gud för att vårat dagis och dess personal är så toppenbra..


Jag hinner till röntgen, stressar sen vidare till jobbet.. Känner mig superstressad hela passet, känner att jag inte hinner det jag borde.. Men allt som ska göras blir på något sätt gjort..


Tack alla som hjälpt mig idag..

    

 

Nu sitter jag i soffan, andas ut och äter mikrovärmda makaroner. Snart ska jag ta tag i allt som ska göras inför imorgon.. Då kör vi ett 8-17 pass, så det blir att fara tidigt till dagis och jobb. Då vill man ha så mycket som möjligt klart redan nu ikväll..


Ha det bäst. Kram Sofi

 



Av Karedo - 28 mars 2012 10:34

  


Har hunnit gått en långpromenad nu på morgonen, innan vi ska fara iväg till dagis och jobb. Nellie och Cassi cyklade, Ida satt i vagnen och Ticko gick på bra idag. Så mycket enklare att komma ut på dessa promenader när vi kan göra så.. Ska försöka få till några promenader varje vecka, kanske inte varje dag.. Men man måste ju börja någonstans.


Idag ska jag oxå hinna med ett besök uppe på röntgen, Tur man har arbetskompissar som ställer upp för en..  Det ska kollas om herr njursten sitter kvar. Jag hoppas verkligen att jag slipper spränga den igen, det gjorde så djävulskt ont.


Nu sitter tjejorna i sandlådan och väntar på att få åka till dagis.. De älskar verkligen att vara ute, tror vi varit ute non stop sedan i fredags =) Och det är så kul att de har varandra att leka med, de blir ju i stort sätt aldrig uttråkade.. Och det är så skönt nu när de börjar bli större och klarar sig mer och mer själva. Nu kan ju jag göra mitt medans de leker, bara man vet var de är och har lite koll..


Vi har 3 regler de måste följa om de vill gå ut.. 

(dessa får de upprepa inna de går ut =) Och än så länge funkar det bra..)

# Inte springa iväg..

# Inte klättra på båten..

# Inte leka med vatten..

 

Nu är det dags att lasta in oss i Mammi racerbil..


Ha det bäst. Kram Sofi

 


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards