Alla inlägg under maj 2011

Av Karedo - 17 maj 2011 08:10

  


Igår hade jag verkligen inte någon bra dag.. Jag kände mig verkligen som jordens sämsta mamma och människa. Idag känns det lite bättre, men vi får se hur dagen tar sig. Jag väntar med spänning!

Jag undrar vad jag gör för fel, särskilt när det gäller tjejorna.. Så fort jag är själv med dem så förvandlas de till små djävlar, gulliga små djävlar som jag älskar ska tilläggas =) De lyssnar inte, de är överallt och lite till, de slåss och bara skriker och gnäller. Jag försöker prata med dem, men det är inte så lätt när de är så små. Jag höjer rösten och får bara mer skrik tillbaka.. Jag sliter mitt hår, går från rummet då förståndet försvinner.  Blir så ledsen över allt detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Det är nästan så jag inte vill vara själv med dem längre.. Låter ju så hemskt, de är ju mina små tjejor och jag älskar dem så det gör ont. Men jag orkar inte! Jag mår inte alls bra pga detta! Men så fort de är någon annan i närheten så är de hur gulliga som helst och gör nästan alltid som man säger. Så ingen kan ju förstå att jag tycker det är jobbigt. Men ingen ser ju det jag ser.. Vad ska jag göra? Hjälp mig!


Och när jag tycker det är så jobbigt ang detta, så känner jag mig bara blä. Och då orkar jag inte bry mig om något annat. Och saker jag både vill och borde ta tag i blir liggandes på hyllan.. Jag vet att jag borde gå ner några kilon, men jag bara orkar inte. Och mår då dåligt över detta oxå och humöret hamnar i botten. Och varför liksom anstränga sig när allt redan är blä.. Och så är man inne i någon dålig spiral, där ingenting spelar någon roll. Och som man inte kommer ur..


Igår började vi oxå med ett nytt projekt, dvs  *nu ska du somna själv i din säng utan mamma eller pappa* Och tro det eller ej så funkade det ganska bra redan igår. Nellie var den som somnade först, det trode jag aldrig då det är hon som har varit jobbigast. Igår vad det Ida som var uppe och vandrade och donade innan hon somnade. Och Cassi kom på att hon saknade Tulle, och började gråta en skvätt. Men efter lite kramar och pussar somnade även hon. Så i dag kör vi igen, skulle vara så skönt att kunna lägga dem där de ska sova och så somnar de själva sen.. Jag menar all tid som går åt att ligga där med dem behövs ju till annat.. Det är ju oxå då som jag och Jimmy kan ha lite egentid.. Förut funkade bra men då hade de ju sin välling som de åt vid läggdags, och då somnade de oftast i samma veva. Men nu har de ju valt bort vällingen.. Men vi kämpar på!


Nu är det väl bara att ta tag i städning som vanligt.. Orken försvann plötsligt så jag får väl börja med att leta efter den..


Ha det bäst. Kram Sofi

Av Karedo - 16 maj 2011 14:57

...just idag känns det bara blä! Sa ju att det sulle bli en lååång dag idag.. Jag undrar hela tiden vad jag har gjort för fel.. Är jag ett enda stort misstag hela jag?

Av Karedo - 16 maj 2011 07:06

  


Är är en djävel på att köra bil. Eller jag försöker i alla fall.. I helgen har jag ju jobbat, och det var verkligen inte igår.. Eftersom det typ inte går några bussar på helgerna, så var jag tvungen att köra bil till jobbet.. Hade inte varit några som helst problem om mammai racerbil hade varit hel. Men nu var jag tvungen att få tag i en annan bil. Tanken var ju att golfen skulle flytta hem igen för en stund. Men då ingen ville komma ner med den =) och ingen hade tid och hämta den i stan så blev det inte så. Istället fick jag låna Marjus bil, som ju är en växel-bil.. Jag hade ju liksom inget val då jag var tvungen att ta mig till jobbet. Jag var sjukt nervös, hade lite små panik och allt var upponer i kroppen. Kroppen var i uppror, och allt bara för att jag skulle köra bil. Det kan ju inte vara normalt.. Men ni som känner mig vet ju att det alltid varit så.

Men tro det eller ej så gick det hur bra som helst.. Paniken och ångesten försvan, nästan så det var lite kul att köra bil.. Jag var till o med på mackonalds i söndags efter jobbet. Okej då! Jag ska vara ärlig, ett motorstopp fick jag =P Jag glömde att det fanns en koppling på denna bil, och ska man stanna så behöver man använda den =)

Hur som helst så är jag super nöjd och lite små lycklig över min körabilhelg.. Heja mig!

 

 

Har ju som sagt jobbat i helgen oxå.. Det var kul att få börja igen, och det var många som var glada att se mig.. I alla fall sa dem det =) Men nu blir jag hemma och vabbar igen, men nästa vecka kommer jimmy vara hemma lite, så  då kan jag jobba mina kvällar i alla fall. Sen blir det som vanligt efter det, för gipset ska bort den 26/5. Eller vi hoppas det blir som vanligt.. Ska få träffa en ortoped oxå som ska kolla så benet är läkt ordentligt och att allt ser bra ut.


  


Nu ska jag ta tag i dagen.. Har 3 tjejor hemma idag, så det kommer bli full fart. Har de redan energi till 1000 och klättrar på väggarna kl 7:00 på morgonen, kan det inte bli annat än en lååång dag..


Ha det bäst. Kram Sofi, the racer

Av Karedo - 12 maj 2011 14:45

  


Jag har handlat lite kläder..

Till mig: 7 par byxor, 4 t-shirt, 2 linnen (rea, rea och åter rea)

Till Jimmy: 4 piketröjor (presentkort på dressman)

Till Cassi: 4 halvlånga tights, 2 mjukis kortbyxor, hallo kitty jeans kortbyxor, gympaskor (för någon vecka sedan), foppa tofflor i lila med glitter

Nellie: gympaskor (för någon vecka sedan), foppa tofflor i ljuslila med glitter

Ida: gympaskor (för någon vecka sedan), foppa tofflor i rosa "bamse"

Nellie och Ida får ärva kläder efter Cassi, så de har så det räcker och blir över  =) 

 

Men jag har sådan ångest, var det rätt av mig att köpa allt detta? Behöver jag alla kläder? Kanske skulle ha räckt med barnens kläder. Nu har jag bara underkläderna kvar att köpa, men det är ju så trist att pröva dem + att man ser allt i dessa provrum.. Och jag vet inte om jag vill se hur jag ser ut på riktigt, jag kan väl få gå runt och tro att jag ser någolunda okej ut. Även om jag vet hur det egentligen är, men jag blundar hårt och trallar vidare..


Nu ska jag hämta tjejorna på dagis, om jag kan få Nellie och vakna.. Det har varit jobbigt att gå på stan med mamma 2 dagar i rad =) Men hon har varit så duktig, inte det minsta har hon gnällt och varit jobbig. Så igår förtjänade hon en stor glass på Suprice. De har så god glass där så mamma blev oxå mer än nöjd..


Idag kommer sängen hem oxå.. Ska bli skönt att få den på plats.. Hoppas bara tjejorna gillar den, så de kan tänka sig att sova en hel natt i sina egna sängar..


Ha det bäst, Kram Sofi


Av Karedo - 9 maj 2011 07:45

  


Mammi racerbil bliv botad från bubblorna igår =) Bara för att sen få ont i bromsarna, så nu vill den inte att man ska köra med den =(  Och jag känner hur paniken kommer krypande i kroppen. Jag måste ju nu köra växelbil på ett eller annat sätt, och ni som känner mig vet ju att jag och växelbilar inte går ihop.. Det är nu man ångrar att man bor på landet. Eftersom det inte går så jättemånga bussar så måste man ju köra bil till och från jobbet, framförallt på helgerna.. Jag ska inte jobba fören på lördag men känner redan nu ångesten och paniken.. Är man koko eller vad? Får man svära? fan fan fan och jävla skit fan..


Vad har annars hänt i helgen då? Inte så fasligt mycket.. Vi har varit ute och fixat lite i trädgården. Vi har varit på den vanliga grisrundan. Cassi har varit på kalas.. En helt vanlig helg kan man säga.


Jo! Jag har ju varit och sett den absolut bästa filmen ever, fast i verkliga livet..  GREASE Behöver jag säga mer? Det var så bra.. Det var svenska kyrkan som tillsammans med några begåvade ungdomar och vuxna satt ihop det. och de spelade upp detta på pumpen i lördags.. Och våran favorit Annika var med och sjöng och spelade ängel =)

  

Betyget blir,        

 

Nu blir det morgonpromenad, så är man varit lite nyttig idag.. Lika bra att göra det direkt, annars blir det aldrig av. Jag känner mig själv =)

 

Ha det bäst, Kram Sofi

 

Av Karedo - 7 maj 2011 14:02

  


Tjejorna har varit på äventyr idag.. I morse kom faster Madde, Robban och faster Martina och hämtade Nellie och Cassi. De skulle åka till Ökna (min och Jimmys gamla gymnasieskola för er som undrar) Där skulle de titta på när kossorna blev glada, och fick komma ut på sommarbete.. Arla skulle bjuda på bullar med mjölk, och man fick gå runt och kolla på de andra djuren oxå..

Tjejorna kom hem och luktade ko och natur, och hade haft det jätteroligt.. vilka minnen som vaknade till liv, när man kännde lukten menar jag =)

 

I morgon får vi kanske hem sängen, eller i veckan som kommer. Då kanske man slipper att vakna med tre tjejor och en vovve i sängen. Det är armar och ben överallt och det blir så varmt. Vill inte tjejorna sova i "nya" sängen så tar jag den, lägger mig i översängen och tar bort stegen =)

 

Nu ska jag umgås lite med familjen och se vad vi hittar på. Kanske blir det för ovanlighetens skull en tur till grisarna, för där är vi ju aldrig på helgerna =)

 

Ha det bäst! Kram mamma Mu, jag menar Sofi

 

Av Karedo - 6 maj 2011 09:51

Idag känns det bättre, försöker att inte tänka så mkt på det. Och ögat känns oxå lite bättre. Dagen börjades med en morgonpromenad på 1 timme typ, och nu ska det snart göras mellanmål. Det blir jordgubbar, äpple, och banan med keso. Det är så himla smarrigt.


Sen ska det väl sättas fart här hemma, så man slipper ängna hela helgen åt att städa. Skönare att få det gjort ordentligt på fredagen.

Har oxå tänkt att baka bullar, men vet inte riktigt om orken finns till det. Men nu när vädret är så fint så skulle det vara bra att ha lite fika i frysen.


Jag har hittat en våningsäng.. JIPPI! Och det bästa av allt, den är gratis! Tack tack snälla petri. Petri är Jimmys morbror, och han hade en våningsäng som inte används längre. Tänk vilken tur att jag frågade.


Ha det bäst, Kram Sofi

Av Karedo - 5 maj 2011 16:11

Eftersom min bästa vän Lena-Marie sa att det är min blogg, och att jag får skriva vad jag vill så skriver jag detta!


Fick idag höra en sak som gjorde mig riktigt ledsen och arg.. Det trodde jag aldrig att jag skulle få höra.. Särskilt inte av er.. Men där ser man.. Skit på er!


Ha det bäst, Kram Sofi med en tår på kinden

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards