Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Karedo - 16 maj 2011 14:57

...just idag känns det bara blä! Sa ju att det sulle bli en lååång dag idag.. Jag undrar hela tiden vad jag har gjort för fel.. Är jag ett enda stort misstag hela jag?

Av Karedo - 16 maj 2011 07:06

  


Är är en djävel på att köra bil. Eller jag försöker i alla fall.. I helgen har jag ju jobbat, och det var verkligen inte igår.. Eftersom det typ inte går några bussar på helgerna, så var jag tvungen att köra bil till jobbet.. Hade inte varit några som helst problem om mammai racerbil hade varit hel. Men nu var jag tvungen att få tag i en annan bil. Tanken var ju att golfen skulle flytta hem igen för en stund. Men då ingen ville komma ner med den =) och ingen hade tid och hämta den i stan så blev det inte så. Istället fick jag låna Marjus bil, som ju är en växel-bil.. Jag hade ju liksom inget val då jag var tvungen att ta mig till jobbet. Jag var sjukt nervös, hade lite små panik och allt var upponer i kroppen. Kroppen var i uppror, och allt bara för att jag skulle köra bil. Det kan ju inte vara normalt.. Men ni som känner mig vet ju att det alltid varit så.

Men tro det eller ej så gick det hur bra som helst.. Paniken och ångesten försvan, nästan så det var lite kul att köra bil.. Jag var till o med på mackonalds i söndags efter jobbet. Okej då! Jag ska vara ärlig, ett motorstopp fick jag =P Jag glömde att det fanns en koppling på denna bil, och ska man stanna så behöver man använda den =)

Hur som helst så är jag super nöjd och lite små lycklig över min körabilhelg.. Heja mig!

 

 

Har ju som sagt jobbat i helgen oxå.. Det var kul att få börja igen, och det var många som var glada att se mig.. I alla fall sa dem det =) Men nu blir jag hemma och vabbar igen, men nästa vecka kommer jimmy vara hemma lite, så  då kan jag jobba mina kvällar i alla fall. Sen blir det som vanligt efter det, för gipset ska bort den 26/5. Eller vi hoppas det blir som vanligt.. Ska få träffa en ortoped oxå som ska kolla så benet är läkt ordentligt och att allt ser bra ut.


  


Nu ska jag ta tag i dagen.. Har 3 tjejor hemma idag, så det kommer bli full fart. Har de redan energi till 1000 och klättrar på väggarna kl 7:00 på morgonen, kan det inte bli annat än en lååång dag..


Ha det bäst. Kram Sofi, the racer

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards