Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Karedo - 20 maj 2011 07:55

  

 

Efterlyser!

Har du eller vet du någon som har kläder i str 110/116/122 ( ? till cassi ) Och som inte används och bara ligger. När jag har varit snäll och köpt tights och kortbyxor till henne så ska det vara kjolar, tunikor och klänningar. Och de hon har är ju självklart oxå precis på gränsen att hon kan ha. Hör gärna av dig! Berätta vad du har och till vilket pris..


Till salu!

Själv har jag en massa kläder från 50/56 upp till 86 som bara ligger. Mkt tjejkläder, av någon konstig anledning =) men även en del "neutralt". Sommarkläder till vinterkläder. Lite skor.. så är du intresserad är det bara att du hör av dig. Har även en hel massa andra "bebis/barn saker" som den första bilbarnstolen, babysitter nappflaskor osv osv.  Har oxå en syskonvagn jag funderar på att sälja, en Emmaljunga twin Scooter, enfärgad svart. Med regnskydd och fotsack, 

Kanske har jag just det du behöver =) Chansa och hör av dig vet ja!



Så var det fredag igen, dagarna bara rinner iväg. Vi har nedräkning här hemma, snart så blir Nellie av med gipset.. Igår bad hon mig att ta bort det igen. Det var när det var dags för bad och duschning av alla tjejorna. Har sagt att vi ska försöka ta oss till badhuset när gipset är borta. Måste ju ha något roligt att se fram emot. hon har verkligen varit jätte duktig under den här tiden. Hon har kämpat på och varit på bra humör. Självklart har vissa dagar varit jobbigare än andra, men det är helt okej..


Idag ska vi hem till våran favorit Annika och fika lite innan 1:an och 3:an ska hämtas på dagis.. Har önskat lite fruktsallad till fika =) Ska bli så kul att träffa någon att prata lite skit med. Och framför allt träffa någon som inte dömmer en utan låter en vara som man är. Kanske skulle man våga att ha på sig sina nya fina kortbyxor oxå.. Får be henne att ha på sig solglasögon bara, risk för att bli bländad är mycket stor =)


Det gick sådär hos läkaren igår, måste tyvärr skickas vidare till nästa ställe

=( att det aldrig kan få gå smidigt med någonting.. Det bra är ju att nu hinner jag jobba lite innan jag kanske blir sjukskriven igen. Men som jag förstår det så ska de spränga stenen med laser på någon sätt, så det blir liksom ingen "riktig" operation. Så det är ju något bra i alla fall.


Nä nu måste jag plocka fram röjsågen om jag ska kunna ha kortbyxorna på mig.. Räcker med att blända folk, de behöver ju inte tro att jag är en man oxå..


Ha det bäst, Kram Sofi

 

*Nu ska du somna själv i din säng utan mamma eller pappa*

Upptdatering, torsdagkväll.

 

Cassi bökade runt lite men somnade inom 20 minuter, helt okej tycker jag =) Inga större utbrott eller skrik. lite sång på sin höjd..

Nellie  bökade runt lite, men inga direkta tårar. Och bara jag visade mig i rummet så la hon sig ner igen som hon skulle. Och hon somnade inom 30 minuter. I alla fall trodde jag det, men så fel jag hade.. När jag smög ner för trappen så började hon.... Oj! då kom tårarna och ropen efter mamma.. Tanken på att lägga mig bredvid henne slog mig mååånga gånger. Jag tyckte så synd om henne, men det skulle inte vara värt det. Då får vi ju bara börja om igen och igen och igen. Jag tror att bara vi står ut några dagar så kommer det bli toppen för alla. Hon somnade i alla fall efter ytterligare någon halvtimme.

Ida var på ett strålande humör och inte alls trött. Hon tog sin obligatoriska titt ut genom fönstret, Sedan bökade hon ner sig med nallar, kuddar och täcket. En gång tror jag att jag var inne och pussades och kramades lite efter att hon lagt sig första gången. Sedan sov hon, även hon inom 20 minuter

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards