Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Karedo - 5 maj 2011 16:11

Eftersom min bästa vän Lena-Marie sa att det är min blogg, och att jag får skriva vad jag vill så skriver jag detta!


Fick idag höra en sak som gjorde mig riktigt ledsen och arg.. Det trodde jag aldrig att jag skulle få höra.. Särskilt inte av er.. Men där ser man.. Skit på er!


Ha det bäst, Kram Sofi med en tår på kinden

Av Karedo - 5 maj 2011 13:10

Idag kan jag faktiskt säga att jag är ganska nöjd med allt nu.. Eller kanske inte helt nöjd.. Vågar jag nämna att ett av mina ögon har börjat krångla. Det känns som det vänstra är ett nummer för stort, känner mig lite som en sån där pekines eller vad de heter. Du vet en sådan där vovve som har ögon som ser ut att ploppa ut när som helst. Men eftersom att jag inte orkar med mer sjuka så bortser jag från det.. Får väl se om jag vaknar upp en morgon med ögat hängandes, då kanske man kan ringa vårdcentralen =)


Men jag är i alla fall friskförklarad när det gäller hålet i magen. Så på måndag börjar jag jobbet genom att vabba =( Min chef och jobbarkompisar måste ju tro man är helt koko. Men vad ska man göra när man har en liten tjeja som inte få sitta sandlådan, inte leva rövare utomhus och inte bli blöt. Det är ju inte heller bra om hon överbelastar benet. Dagis har ju sagt att hon får vara där när hon kan göra det mesta själv, som det är nu behöver hon ju ganska mkt hjälp. Men hon är ju så rastlös, vet inte vad vi ska hitta på om dagarna. Förslag?

Är ju inte lätt att vara snart 3 och inte få göra något roligt!


Idag träffade jag en mamma som verkligen grep tag i mig på något konstigt sätt.. Vi har aldrig pratat med varandra förut men det visade sig att vi är så lika.. Det var skönt att prata med någon som är lite som en själv. lite sådär lagom knäpp.. Så nu ska jag dit på fika någon dag, när tillfälle ges.. Jag som inte trodde jag kunde skaffa nya kompisar, eller att någon vill vara kompis med mig..


Nu ska jag och Nellie byta blöja, klä på oss och sedan gå till farmor. Farmor ringde och bjöd oss på paj =) Årets första rabarberpaj... MUMS!


Ha det bäst, Kram pekinesen Sofi

 

 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards