Alla inlägg den 30 januari 2016

Av Karedo - 30 januari 2016 19:41

Klockan ringde 6:30 imorse, här sover vi inte bort en lördag i onödan :) Cassi skulle med Jimmy till skogen för att jaga med Krut. Samtidigt skulle jag, Nellie & Ida åka till the gym.

Träningsvärken var inte så jobbig idag, lite stel kanske jag är men jag överlever :) Efter en halvtimme pulsgång var jag uppvärmd & igång.. Jag hade en plan om vad jag skulle göra, men den ändrades lite på vägen. Istället blev det först lite andra övningar jag har gjort tidigare, sen bänkpress som planerat. Men jisses, denna tant kan ju få upp pulsen & svettas.. My god lixom! Så även idag är jag nöjd med träningen :)

Även denna vecka kämpar jag med maten. Eller själva maten funkar & jag äter väldigt god mat & jag blir mätt. Men det är suget efter allt jag INTE får/kan äta, det är fasen inte att leka med.. Tror det är för att jag VET att jag inte ska äta det som jag så gärna vill ha det..

Hjälp mig stå emot & klara detta!

Ja jag har ätit godis & andra mindre onyttiga saker. Men allt jag äter lägger jag in i appen, så jag har koll på att jag håller mig inom rätt mängd kalorier/dag. Än så länge ser det bra ut, om man bortser från ätardagen. Men den räknas ju typ inte.. Eller?

Allt handlar om planering men just nu är det lite si & så med den. Men jag kämpar på.. Har ju några dagar på mig tills det är dags att ställa sig på den där förbaskade vågen. Jag både hatar & gillar den där platta lilla saken.. För vill jag ha ett tydligt bevis på att det funkar, eller inte funkar så är det ju den som visar det. Den kan ju inte direkt ljuga. & bevis vill jag ha, både bra som mindre bra..
Men trots alla tvivel hoppas hoppas jag på ett minus i alla fall. Alla små hekton som försvinner gillar jag :)

Jag VILL, KAN & SKA fortsätta med det jag gör. Så är det bara!
Ingen ska få ta detta & den glädje jag känner ifrån mig..

Heja mig!

//s

Me in action :)

Tackar Ida & Nellie för att de ville agera fotografer idag :)

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards