Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Projekt! Sjuka och ett ärligt brev!

Av Karedo - 28 januari 2013 16:34

  


Nu måste jag se till att börja tänka lite mer positivt, detta går inte längre!

Sluta mesa, gör något åt det istället..

Du duger som du är, lyssna inte på dem som säger något annat..


Skärp dig!





Fick en del kommentarer på förra inlägget. Alltid kul att se någon annans syn på det hela.. Ska vara helt ärlig ang ett av dem..


 Detta skrivs till "han i småland"

Det  du skrev gjorde mig nästan ännu mer förvirrad.. Vad är det jag ska utredas för? Vad är det som jag inte vet? finns det något i "familjen" som jag borde veta om?

Då det har påpekats förr att jag inte skrivit om dig och dina kommentarer osv av just dig, gör jag det nu.. Hoppas det blir rätt nu.. Varför kan du inte kalla dig far eller morfar? Det är ju faktiskt det du är.. Eftersom du tog illa upp när jag skrev om dig som h*n, då jag inte ville hänga ut dig. Varför fortsätter du då själv? Jag ska hädan efter inte skriva om dig som h*n, utan skriva  som det är.. Du är min far! Men jag väljer oxå själv vad och om jag skriver om just dig.. Tyck vad du vill, men jag är bara ärlig. Jag hoppas du kan vara det tillbax och inte ta illa upp.

Ska vi kunna lösa det så får man både ge och ta, och det gäller oss båda..


  



Jag har börjat ett nytt projekt, det kommer bli så bra! Känner redan nu att jag mår bättre av det, och då har jag bara kommit en liten liten bit.. Denna gång ska det bli klart oxå, men det kommer få ta sin lilla tid. En bit i taget, en liten stund varje dag.. Sakta men säkert!


Kom till dagis med tre glada tjejor imorse, men kom sen hem med två mindre glada tjejor.. Dagis var stängt idag, det hade helt missats i familjen Birgerssons. Tur i oturen att jag är hemma och är sjuk, hur skulle vi annars ha löst det?


Har oxå tagit upp kampen mot sjukan som härjar här. Tyvärr var det ett elakt virus som bara ska väntas ut.. så det finns inte så värst mycket vi kan göra, bara lindra det som gör ont osv.. Var rädd för att det skulle ha varit halsfliuss. Och då Nellie börjat klaga på halsont så blev jag lite orolig, då det var så här det började innan hennes "prickar" och djävulska sjukan tog sin början.. Men nu håller vi alla tummar vi kan hitta, och hoppas det inte blir värre..


Nu ska jag fixa och trixa lite, sen blir det att lägga sig tidigt.. Jag behöver SOVA!


//s

 
 
Ingen bild

Lena-Marie

28 januari 2013 18:21

Håller både tummar och tår =) Kram till dig vännen

 
Ingen bild

din pappa

29 januari 2013 09:03

Bra att du reagera på min kommentar.Och du skriver precis vad du vill och tycker om mig och övrigt,Det är ärligt och moget.Jag tänker inte kommentera ditt utalande,jag läser det.Och tänker och tycker jag med precis som du.Och jag skyller inte på någon angående våran uteblivna reltion.Men vi kanske skulle ta och ransaka oss själva bägge två,varför det blivit så här.Jag vet att vi saknar varann,tyvärr har det gått så lång tid nu,så rädslan av att närma oss varann är mer än stor.För varken du eller jag vet hur vi ska göra.Och med utredning menas att man utreds för ADHD OCH ASPERGERS SYNDROM.Gå in och läs om dom sakerna så ska du se att du känner igen dig mycket.Det finns ju i våra gener.Dock vill jag säga att det inte ett påstående från mig att du har det.Men jag skulle be mina inblandade läkare och äventuella terpefter om hjälp kring detta.Hoppas du kan ta detta som en omtanke trots allt från din pappa.Det är en tuff resa men värt det i slutänden.Som sagt finns det hjålp ska man ta den,finns aldrig något tt skämmas över i sitt mående m.m.Skickar med en kram att ta till om det skulle behövas och känns rätt att ta emot den.Det känns mer än rätt för mig att skicka med den.Kanske en början med att hitta tillbaks till varann.Har en annan ide om hur vi skulle kunna gå till väga för att göra det.Skriver den i kväll,när jag läst reaktionen på denna kommentar.VAR RÄDD OM DIG....PAPPA.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards