Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Karedo - 10 januari 2013 14:08

  


Utan att säga för mycke nu..


Idag är en bra dag, nästan så jag kan sträcka mig till att skriva skitbra. Börja dagen med mitt nyårslöfte, dvs att äta frukost. Kanske inte den bästa, men det var en frukost i alla fall..


Fick sen iväg Cassi till skolan med farfars hjälp. Okej här blir det lite mindre bra, fast det vände ganska fort. Jag slöade till i soffan en stund tills Ida och Nellie drev mig till vansinne.

Då tog vi på oss kläderna och begav oss ut på en snöräjser tur. Får se det lite som en vardagsmotion att dra två tjejor på dessa faktiskt svårdragna vägar.. Sen hade vi lite snökul på tomten, jag åkte faktiskt oxå pulka =) Och tjejorna hade så roligt. Vet inte om det var för att de såg mig där i snön eller om det faktiskt hade roligt..


Sen åkte vi och hämtade Cassi, och kluttpankakelunch stod på menyn.. Mindre nyttigt men så mumsigt!


Sen fick jag ett otroligt peppande sms, och beslutade mig just där och då att ta en tur på "döden" i källaren.. Så i skrivandets stund, sitter jag svettig efter ett 22,39 minuters pass på crosstrainen. Man måste ju börja i liten skala, man får ju inte slita ut sig =)


Tack snälla Jenny, hoppas du ser att jag tog till mig det du skrev. Sparar ditt sms för att titta tillbaka på..


Så man kan ju faktiskt säga att jag tränat lite idag.. först ett snöräjserpass och sen ett pass i källaren. Känner mig riktigt nöjd, och det är ju faktiskt en början..


Har oxå hunnit med att duscha tjejorna. Skönt att slippa det i kväll, det är ju så mycket lättare och roligare om de är pigga och glada =)


Nu blir det att äta upp min morot som Ida skalat till mig, sen hopp in i duschen. Sen är det dags att börja med fix och trix, bla att ta tag i garderoben. Sen är det ju oxå dags för kommapådagensmiddag, så sjukt trist.. Tacos?


Heja och pepp på mig!


//s




Av Karedo - 10 januari 2013 08:25

Garderoben är tömd! Lite ska tillbax, men mycket ska bort.. Bara ta sats och sätta fart!
//s

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards