Alla inlägg under april 2013

Av Karedo - 7 april 2013 23:07

*****

Ja ha, vad är det nu då tänker du.. Vad ska jag säga? Det är ingen som förstår i alla fall.
Att känna en sån här total hopplöshet och samtidigt inte kunna sätta fingret på vad som är fel. Eller vet jag vad felet är, men vill inte erkänna det? Kanske ljuger jag för mig själv och inte vill inse vad som tynger mig? Allt gör mig så förvirrad, det går inte att förklara hur det känns. Skulle det gå, så skulle ingen känna precis som jag. Jag är jag och det kan ingen ändra på, ingen kan säga åt mig hur jag ska känna eller att det jag känner just här och nu är fel.

Just nu kämpar jag med att vinna över mig själv och mitt djävulska sockerberoende. Hur jag ska ta mig igenom detta är ett mysterium, jag kan ju inte äns börja sluta med socker. Jag intalar mig själv varje kväll att imorgon gäller det. Men så fort jag vaknat så har jag gett upp igen. Sen följer ytterligare en dag med dåligt samvete och ilska mot mig själv. Sen börjar det bara om, hur ska jag någonsin hitta orken och motivationen att ta tag i det? Jag vill ju, vad är då problemet?
Säger som jag alltid gör... Imorgon då...

Nu går jag och gräver ner mig?

//s

Den nakna sanningen...

Av Karedo - 5 april 2013 01:09

Turbo The Tiger..

*****

Idag har jag träffat mormor och Thorsten. Det var verkligen inte igår, och det var jättekul att se dem. De såg så mycket piggare ut än jag kom ihåg från i sommras. Och då är det absolut inget illa menat..
Vi var mer än välkomna till dem i sommar. Och jag hoppas vi kan få in ett besök till Småland oxå under semestern.

Gudars vad jag längtar till semestern i år. Eller först och främst till sommaren, jag har bestämt att den ska bli den bästa ever. Töntig? Vem? Jag? Är du 32? Jupp jag är både töntig och 32 år, men det skiter jag i! Det bjuder jag på..

Idag pratade tjejorna och jag om vi kanske skulle åka till Mååården imorgon. Picknick blev beställt av tjejorna. Första frågan tjejorna ställde var om finaste Annika skulle med :) Tyvärr kunde hon inte :( men det kommer garanterat fler tillfällen..
Jag sa oxå att om inte alla känner sig tip top så kanske vi inte kan åka. Vi har ju ändå haft magsjuka. Cassi sa då att det är okej, då kan vi ju ha picknick på mattan hemma. Och de andra var inte sena med att hålla med. Det värmer så mycket i mammahjärtat att det har blivit ett så kul och mysigt minne. Och att de dessutom vill göra det igen.

Nu verkar det dock som att det blir en picknick hemma. Ida kräktes nyss :( men vi vet inte om det var på grund av förkylningen dvs allt snor och slem. Eller om magsjukan drabbat henne igen. Hon fick den ju samtidigt som Nellie. Fast hon kräktes inte, hon var bara sjukt dålig i magen och så hade hon feber.
Så just nu ligger hon och jag i soffan och gosar lite. Vi ska väl ta oss upp till sängen och försöka sova några timmar. Klockan är ju 01:05, så snart vaknar Nellie..

Nu är det slut på all skit och allt strunt, har ett inlägg skrivet i huvudet. Får se om det kommer fram i skrivet format oxå..

Men först en kiss med Ticko.. Sen God Natt!

//s




Av Karedo - 3 april 2013 23:02

*****

Kanske blir det en semester i år i alla fall.. Tack Skatteverket!
Nu måste vi börja planera! Är ni på Jessica, Johan och alla tjejer? :)

//s

De underbaraste tjejorna fångade på samma bild... Kärlek!

Av Karedo - 2 april 2013 22:04

Att ha två magsjuka tjejor med hög feber och en rastlös tjeja här hemma, kan vara en utmaning i sig. Lägg då till en rygg som gett upp så har du en riktig utmaning.
Just nu gör det ont när jag står, sitter, ligger eller rör mig. Det är helt galet! Är de så här ett riktigt ryggskott känns? Nellie ville ha sällskap på golvet när hon låg i puffen, det gick inte alls :( fick övertala henne att lägga sig i soffan, där det går att sitta något så där okej.
Att bara ta sig fram fort när någon behöver kräkas eller gå på toa är jättesvårt :(
Sen är Cassi jätterastlös, och inte får hon gå till fritids heller. Och hon har verkligen visat att hon kan driva sin mamma till vansinne..

Men man ska väl inte klaga, man lever ju i alla fall. Imorgon blir det att VABa, hoppas tjejorna går med på att ta en dag i soffan. Vi kan ju mysa med blåbärsoppa och popcorn framför någon bra film. Förslag på någon bra film mottages gärna! Den bör passa tre tjejor och en mamma. :)

Nu har jag kommit ner på Jimmys spikmatta, och hjälp! Ska detta vara skönt? Hur kan Jimmy somna på denna! För AJ liksom!
Men jag ger den en chans, det kan ju inte bli värre..

Nu ska jag försöka koncentrera mig på detta onda, så blir det sängen sen...

//s

Hatar denna sjuka och skitkropp!

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards