Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Karedo - 21 februari 2012 17:52

 


Jag undrar vart min Grease 1 har tagit vägen. Hittade bara fodralet men inte skivan =( Så det blev inget "gris"tittande.. Istället blev det lite vampyrer.


Måste säga att Twilight filmerna är nog bland de bästa filmer jag någonsin sett.. Kommer nog kunna se dem hur många gånger som helst. Kan inte hjäpa det.. Och självklart är jag i team Edward =)

Köpte även hela serien, eller sagan ska man väl skriva, i bokform till mig själv i julklapp. Har dock inte börjat läsa dem än.. Men jag hoppas jag snart ska hitta tiden till det..

                                                  
                                          Nu blir man väl nördstämplad, men det struntar jag i..


Vad tycker du om filmerna? Vilket team är du? =)

 


Sitter oxå i funderarstadiet på hur jag ska göra med mitt hår.. Igår när jag duschade så tappade jag så mycket hår att man skulle kunna göra en hel peruk av det =( Jag tror det har varit lite mycket nu på sista tiden. Har det inte varit något med mig så har det varit något med tjejorna.. Eller något annat j**la skit..

Men i alla fall så funderar jag på att klippa av de få hårstrån jag har kvar.. Tänkte något i stil med Nellans frisyr, jämnlångt men kort likom.. Vill kunna sätta upp håret när jag jobbar, och snagga vill jag inte...


Vad tror du? Vad skulle jag passa i? Skulle det bli bra? 

 

 

Nellieskrutten tittar fram.. 2011-05-10

 

Ha det bäst. Kram sofi

 
Av Karedo - 21 februari 2012 11:31

 


Dagen rullar på.. Försöker få Nellie att sova lite lunch, men det verkar vara stört omöjligt =( Hon är ju så trött men vägrar slappna av.


Och själv vill jag bara slänga mig i soffan och göra nada.. Ta fram stora chipspåsen och stora läsken! Synd bara att det inte finns något av det här hemma.. Men en film ska jag nog ta och rota fram, någon sådan där uråldrig som det var tusen år sedan man såg.. Någon Grease film kanske.. 1:an eller 2:an är frågan.. Vilken tycker du är bäst?


Det jag skulle göra igår men sparade till idag, struntar jag i även idag.. Det kan man väl göra en annan dag, eller? Men jag ska försöka hinna med att dammsuga idag i alla fall..


Nellie äter igen, JIPPI!

Igår åt hon som vanligt.. Hon åt bra med frukost, bra med lunch och massor av middag. Ett mellanmål fick vi i oss oxå.. Så skönt att hennes matlust kommit tillbaka..


Nu sover hon, skam den som ger sig. Så nu blir det soffan, knaprandes på en morot =)

 

Ha det bäst. Kram Sofi

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards