Alla inlägg under december 2012

Av Karedo - 15 december 2012 13:09

  

(Bild från Google)


Jag som trodde denna jul skulle bli "intekul". Men nu tror jag nog den blir lite kuligare.. Igår var jag i stora staden med finaste Annika. Så nu kan jag bocka av en mängd julklappar, faktiskt alla jag tänk köpa =)

Hoppas och tror tjejorna blir glada för sina julklappar jag köpt. Då jag inte kunnat köpa en miljon paket till varje tjeja, så har jag lagt ner både hjärta och själ på dessa julklappar. Har verkligen tänkt till, och kommit fram till vad jag tror är super julklappar.. Okej jag kanske överdriver, men hur som helst så är jag så nöjd..


Tror jag ska försöka mig på att baka lussekatter nu ikväll, har ju aldrig gjort det förut. Är det svårt? Kanske blir ett fiasko, men kan väl göra det till ett morochdöttrarfiasko.


Ha det bäst! //s




Av Karedo - 14 december 2012 09:07

  


Helt utan att jag fattat det så har det typ hänt..

Nellie har sovit i sin egen säng hela natten.

Inte bara en gång utan flera, och senast i natt.

Hon är så stolt över sig själv och har säkert växt flera centimeter bara därför..

Och jag är minst lika stolt jag, synd att inte jag oxå växer på längden. 

Jag verkar bara utöka i omkrets. Men det tar jag, bara Nellie får se hur stolt jag är..


Mamma älskar dig!


Fina Nellie med älskade SkuttSnutt.. 2012-08-12

  


//s

Av Karedo - 13 december 2012 23:27

Det går bättre nu.. Nästan så man kan kosta på sig ett smile eller två. Det ser ut som om julen är under kontroll, och det gör mig så lättad och glad.

Fast några speciella julkläder blir det inte, tjejorna får istället välja fritt bland sina kläder de redan har. De har ju en hel del, och jag gissar på att det kommer bli en varsin sommarklänning :) Och Ida kommer garranterat ha tights till, hon vägrar ju allt annat än tights. Mysbyxor = grinig och sur Ida! Men i alla fall, är redan nu spänd på resultatet.. Det kan verkligen bli hur som helst :) Kanske är detta den nya traditionen...? Vad tror ni?

Det gick super hos tandläkaren, inga hål! Yey! Och jag kom dit oxå, ni kommer inte tro det.. Jag tankade helt själv :) Så jä**la töntig man är igentligen, men nu har jag gjort det! Klapp på axeln till mig själv!

Nu blir det att sova några timmar, eller ska i alla fall försöka göra det..

//s


Turbo The Tiger, Knaskissen nr 1 <3

Av Karedo - 13 december 2012 08:52



Idag har vi firat Lucia på morgonen, och vi hade vårat egna lilla luciatåg med oss. Tyvärr fick inte Ida vara med i själva tåget, men hon var nog nöjd i alla fall.

Alla var jättefina och duktiga, och i mammahjärtat var jag lite extra stolt när Cassi läste sin vers tillsammans med Hilma. För Nellie var det första gången att vara med, men det gick jättebra. Men hon är ju Nellie, tror inte jag behöver säga mer =) ha ha ha

Efter det var det fika/frukost nere på dagis.


Luciatåget Birgersson 2012-12-13

  


Efter idag så är jag inte sjukskriven längre, och jag vet fortfarande inte om jag kommer få några pengar för dessa 6 veckor... Är så trött och less på allt, och inte ett skit kan jag göra =( Sammanfattningsvis så kan man säga att denna månad och framför allt julen inte kommer bli så som jag vill.. Och det gör ont i hela mig. framförallt i mitt lilla mammahjärtat.


Cassi fick sin julklapp av farmor igår..

Hon tog hål i öronen, så nu har hon två glittrande blommor i rosa och vitt.

Så nu vill Ida oxå ha örhängen, och hon blev så sur när inte vi kunde göra det på direkten när vi om hem från dagis  =) Men jag tror att hon får vänta lite..


Cassi 2012-12-12

  


Dags att sätta fart kanske, så man slipper stressa. Ska försöka ta mig in till stan och besöka tandläkaren. Är sjukt nervös.. Dock inte för tandläkaren, utan för det jag måste göra innan jag kan åka.


Jag måste tanka mammi racerbil!

Och ni som känner mig känner mig, säger inget mer...


Hopp Hopp iväg I go..

//s



Av Karedo - 11 december 2012 15:42

  


Idag har jag ingen bra dag, allt går emot mig nu.

Och jag kan inte göra ett skit för att fixa det.

Så igentligen så är det inte jag som har en dålig dag,

utan det är dem andra..


//s

Av Karedo - 9 december 2012 22:48

  


Nu är jag så där konstig igen..


Är trött men kan inte sova. Borde vara skitatrött. Jag gick och la mig vid typ 02:00 i natt/morse, för att sen gå upp vid typ 08:00 tror jag. och jag har INTE sovit något under dagen..


Är jag för trött?

Otrött?

Oro?

Stress?

Ångest?

Nervös för något?

VAD?


Imorgon ska jag till min kurator och lätta mitt hjärta lite. Det var ett tag sedan nu, så det är väl dags nu. Jag borde ju känna mig bättre av att gå dit, men jag vet inte.. Känner nästan av stressen/oron/ångesten mer nu när jag börjat gå dit. Ska det vara så? Är det bara en fas? Eller är det just för att jag lättar mitt hjärta och måste då känna efter? Är det därför det blir så jobbigt? Jag vet faktiskt inte...


Hoppas det blir bättre, vad ska jag annars hitta på? Eller ska man bara gilla läget? Jag vill ju att mitt jag ska hitta tillbaka. Eller är detta jag? Har jag alltid varit så här, och lurar mig själv om att mitt jag finns där någonstans. Man kanske inte ska fundera och tänka så mycket.. Verkar ju bara bli knas då..


Nä, nu blir det att tvinga sig i säng..

God natt!

//s









Av Karedo - 9 december 2012 22:25

  


.... jul i Birgerssonska huset, eller det är i alla fall en början till jul här. Idag har tjejorna satt upp ett helt gäng med tomtar, ljus och dukar. En julig gardin sitter faktiskt uppe på toaletten oxå =) Så nu är det lite småfix kvar bara, sen är det klart för jul här. Får jag bara upp gardinerna i vardagsrummet och får tag i nya lampor till ljusstaken så..


När jag är klar ska väl allt bort igen. Så kanske skulle jag ha skitit i det? Sak samma jag gör det för tjejornas skull =) Säger folk att det är jul, så är det väl så..?


Våran fina farmorkrans, ingen jul och vinter utan en sådan.. 2012-12-05


//s



Av Karedo - 9 december 2012 00:30

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Även om jag vart lite sur enligt min man.. Men jag känner mig i alla fall gladare, och det är så skönt..

Började dagen med en promenad tillsammans, dvs hela familjen. Tjejorna åkte bob och jag och Jimmy släpade och drog, blev ju ett mindre träningspass :) Kan oxå skriva så här, det är tur Ida får en egen bob i julklapp :) Det går liksom inte ihop riktigt att ha tre tjejor som vill köra bob samtidigt, när man bara har två..

Sen tog vi även tag i städningen tillsammans. Det plockades, dammsögs, och toaletten fick sig en riktigt omgång av min man. Jimmy torkade oxå alla golv. Och jag tog äntligen fram lite jul till Birgerssonska huset. Fast tomtar, dukar och kanske någon gardin ska fram. Idag kom bla stjärnorna fram i vardagsrummet, några ljus och en julblomkruka fram. Men jag hinner nog, än är det ju inte julafton :)

Sen var det dags att ha lite tacomyyys med familjen från Koppartorp. Och det var riktigt riktigt smarrigt! Idag slog vi även på stort och hade chokladpudding till efterrätt, till tjejernas och Johans lycka :)

Tack favoritfamiljen för en mycket trevlig kväll!

Idag blev jag faktiskt glad när Ticko rymde på morgonen, Hon tydligen flög ut när farfar öppnade dörren :) På två dagar med medicin och smärtstillande, har hon nu börjat bli lite sig själv igen och är mycket piggare. Nu håller vi alla tummar som vi kan hitta på att operationen kommer gå jättebra på måndag.

Nu blir det lite soffhäng innan jag ska försöka förflytta mig till sängen.. Jimmy ligger redan och snarkar här i soffan, men han är ju gullig och ligger här nere i alla fall ;)

//s

Dagens bild:
Hittade sex tjejer som myyyser i soffan efter mycket lek, bus och god mat..

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards