Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Karedo - 5 maj 2013 00:25




Idag har det varit en riktig utedag. Jag och tjejorna gick ut vid 9:00, sen gick det typ inte att få in dem under hela dagen.. Lunchen fick oxå ätas utomhus :)

Tjejorna har fått så fin färg på kinderna nu och de var så skitiga när vi väl fick in dem. Men det sägs ju att skitiga barn är lyckliga barn, så mina måste vara helt överlyckliga. Mina små grisar, och älskade skruttar!

Själv har jag mest lallat runt och försökt att ta det lugnt. Och helt ärligt så kopplade jag bort röran inomhus, och satt på altanen. Och det kändes faktiskt helt ok, även om det var lite svårt att koppla av till en början.
Jag måste fasen bli bättre på att slappna av och bara vara.. Finns det några knep? Någon?

Men imorgon blir det att ta tag i städning och tvätt. någon måtta får det ju vara. Och jag MÅSTE få in den rena tvätten i garderoberna.
Nellie påpekade oxå lite fint att hon bara hade två par strumpor kvar i lådan. Så det är väl bäst att fylla på där i. Fast det kanske finns en logisk förklaring till det. Byter man strumpor minst fyra gånger per dag, så tar dem ju slut :) Jag undrar vad det är med mina tjejor och strumpor. Ta tex Idas lilla idé oxå, typ aldrig strumpor på dagen men ett stort måste på natten. Och Cassi kan bara ha tunna strumpor, till och med vanliga tubsockor/tennissrrumpor eller vad dem kallas är för tjocka.
Tre tjejor med tre helt egna knasiga idéer ang strumpor :)

Nä, nu får det bli några avsnitt av Andra Avenyn. Sen måste jag nog sova lite..

//s




Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards