Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Karedo - 9 juli 2012 09:34

  


Sitter och döööör i värmen, och väntar på att försäkringskassan ska svara..... Tar lååååååång tid...


Ska snart iväg till jobbet, sista veckan nu innan semestern.. Ser inte fram till dagens pass alls, jobbar ett långt pass (10 timmar) och stängning.. Och det är så varm på jobbet nu, finns ju ingen luft alls där..  Är nog bara jag som INTE gillar denna värme.. Kan det inte vara så där lite lagom?


I lördags var det ju baksmällen.. Kvällen blev lyckad med god mat, fint väder och dans till livemusik. Tjejorna var jätte duktiga och skötte sig bra. De dansade, gick tipspromenad och åt chips =) Men runt 23:45 börja dem bli lite trötta, och Ida ville gå hem. Så vid 00:10 var vi hemma. Och det gjorde absolut ingenting =)


Maten var jättegod, tror hela grisen gick åt faktiskt. Vi fick ju helgrillat vildsvin med potatissallad och vanlig sallad. Jag blev överraskad med en revbenssida oxå, det var mumsigt. Tror jag satt kvar sist och knaprade på det sen efter den "riktiga" maten =)  Det var min kära man som påpekade att jag gillade revben, så Ann kom in med det till mig när jag satt vid bordet.. Tack!


Jimmy var uppe och sjöng med styrelsen. Vem hade trott att han skulle ställa sig där och sjunga, inte jag..


Vann inget på tipspromenaden i år heller.. Men ida var 1gram från att ha gissat helt rätt på utslagsfrågan. Som var, Hur mycket väger stenen? (Inte helt illa pinkat av mamma =))


Cassi vann på lotteriet sen. hon valde en ny röd matskål som turbo skulle få. Och hon var så nöjd, så när vi kom hem vid 00:10 så var hon tvungen att hälla upp mat och ställa fram den till Turbo =)


Jimmy kom på delad fjärde plats, i själva baksmällentävlingen som var på förmiddagen, med ett gäng andra. Det var så många på samma poäng, så datorn fick slumpa fram vem som kom på tredje plats. Och resten kom på alltså på delad fjärde plats.


Så hela lördagen kan sammanfattas med att det var en toppen dag och kväll. Med fina vänner och god mat..


Men tror ni vi fick sova länge sen på söndagen?  Helt rätt, det fick vi inte.. Nellie var väl uppe vid halv 7, Ida sov till 9 och Cassi sov till tjugo i 12 tror jag.. Men jag la mig i soffan medans Nelle röjde runt här nere, tills alla kom upp.. Så det var en riktig slappar dag igår. Jag somnade till o med i soffan en stund på eftermiddagen..


Igår kom oxå ovädret hit, hjälp vad det regna, blixtrade och åskade.. Nellie är ju livrädd för åskan, så hon var lite skakis och ledsen. Hon satt med hörselskydden på sig och satt tätt tätt bredvid mig eller Jimmy..


Idag ska jag alltså jobba, så nu ska jag väl sätta fart så jag inte kommer försent..


Ha det bäst. Kram Sofi

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards