Alla inlägg den 3 september 2013

Av Karedo - 3 september 2013 23:22

***


Sitter i min ensamhet och funderar, på dåtiden, nutiden och framtiden. Vart gick det så fel? Eller har det verkligen gått så fel som jag tror? Eller är det detta som är livet, så som det ska vara menar jag? Har jag lurat mig själv och alla andra hela den här tiden?


Fast samtidigt känner något inom mig, det är som en gnagande parasit. En parasit som växer och krymper om vart annat. Nu är det några dagar som den har mumsat riktigt ordenligt. Men jag kan inte förstå varför.. Hoppas detta lilla monster tänker ta tag i sitt liv som jag nu, det är dags att gå ner de där kilona och krympa..


Jag undrar när allt ska vända för mig.. Om det nu är något som behöver vändas. Fasen vad förvirrande allt är! Huvudet är fullt med tankar, både bra, dåliga och allt vad dem är.. Önskar att jag hade kunnat trycka på pausknappen, spola förbi eller kort och gott stänga av.


Kan ingen bara ge mig ett enkelt och rakt svar. När, var, vad och hur?


//s

Av Karedo - 3 september 2013 11:22

***


Vågar jag skriva det jag tänker, känner och tycker just här och nu..

Det tror jag inte!

Men jag kan ju skriva lite av det, kanske..


Jag är så trött på att alltid hamna i kläm på ett eller annat sätt.. Jag finns liksom oxå! Jag har tankar och känslor, precis lika mycket som någon annan. Men är det någon som hör vad jag säger? ja, några (tack för att ni finns) men inte några av de som jag vill ska höra hör. Öronen verkar helt stängda, är jag mindre viktig? Känner mig sviken och bortglömd av livet..


Tackar högre makter för att jag har Jimmy och mina tjejor.

Skulle jag inte ha tjejorna som driver mig till vansinne, vet jag inte vart jag skulle vara nu.

Och att Jimmy står ut med mig är ett under..

   Älskar er   




Jag försöker än en gång ta tag i mitt liv och min vardag. Tjatar jag? Ja kanske det, men det struntar jag faktiskt i.. Och helt ärligt så går det ganska bra, även om det bara är dag två. Tar en tag i taget och struntar i bakslagen som ev dyker upp. Följer ingen diet, det funkar inte alls på mig. Men jag tänker på vad jag äter, men framför allt så försöker jag äta mat. Jag har noll matlust men den borde ju komma tillbax. Frukost, lunch och middag är målet varje dag. sen någon frukt eller grönsak där imellan. Pepsi max är oxå förbjudet, japp jag menar förbjudet..


En dag i taget, ett steg åt gången..


//s



Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards