Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Karedo - 18 januari 2012 17:54

 


Sitter här med foten i högläge.. Jimmy är och fixar något på sjutbanan, som de började med igår. Tjejorna kollar för sjuttioelfte gången på Tomtar o troll i tomteskogen.


Foten är stukad, och gör fruktansvärt ont.. Trapade ner i ett hål på dagis, det gjorde så ont att jag höll på att svimma på plats.. Åsa (fröken) kom fram och fråga hur det var, och jag fick sätta mig på marken.. Sa att jag var lite yr, att det svartnade för ögonen, och kallsvettades massor och att jag stukat foten.. Och så gick jag hem (läs haltade hem), ringde våran favoritAnnika och bad om råd.. Senare ringde jag 1177 och fick samma råd som innan =)  Dvs högläge, kyla, vila och inte gå för mkt. Skulle oxå vara bra med ett stödbandage av något slag.. Det fick jag tag på hos grannen Marie.. Skulle avvakta med att ringa vårdcentralen, så vi får se hur det är imorgon hekt enkelt..

Tack alla som hjälp mig idag! 


Tomtar o troll i tomteskogen måste vara tjejornas absoluta favorit film nu för tillfället. Den går om och om igen. Idag kom den till och med före favoritprogramt "Tårtorna" på tv..


Vad de gör på skjutbanan är jag inte så insatt i. Någonting som har med motorsågar, skjutbod, hammrande och en konteiner att göra.. Får väl luska lite sen..


Nu ska jag titta på "Tårtorna" och ladda inför nattningen av tre tjejor helt själv (Ja jag vet, jag har gjort det förut, men är lite ringrostig).. Men det gick ju super igår så jag hoppas på en repris idag.. De är i alla fall klara för nattningen.

# mat - check

# pyamas - check,

# tandborstningen - check,

# nässpray - check

# och vicks på bröstet - check


Ha det bäst. Kram Sofi







 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards