Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Karedo - 12 januari 2012 12:17

 


Nellie har ju varit *intesigsjälv* ett tag nu =(  Hon sover dåligt, sämre än vanligt. Hon gråter på nätterna och hon gnäller mer än någonsin på dagarna..

Det har oxå varit lite svårt att lämna på dagis om mornarna.. Idag ville hon inte alls gå till dagis, hon är lite hes och sa att hon har ont i halsen.. Så jag frågade om hon ville vara hemma. Det ville hon, men hon var tvungen att följa med och lämna Cassi och Ida.. Då blev hon ledsen för att hon inte skulle vara kvar på dagis.. jag kunde inte lämna henne där heller, då hon inte hade de rätta kläderna på sig..


Nästa person som säger att det "bara" är en fas hon ska gå igenom, får på moppo! Jag vet att det kan vara så, men frågan är hur jag ska stå ut med detta. Och hur jag ska kunna hjälpa henne på bästa sätt..


 


Här hemma fortsätter jag att städa och rensa ut en massa.. Bla bland alla tjejornas kläder. Så nu står det för tillfället fem påsar och väntar, på att att användas av Jessicas tjejer =) Och då är jag inte klar ännu.. Sen kanske jag får ihop en påse eller två till Julia oxå, om hon vill ha vill säga?


Men samtidigt som jag rensar ut de de inte kan ha, behöver jag nya kläder till dem =) Cassi behöver nytt då hon dragit iväg, i alla fall på längden.. Ida och Nellie behöver oxå lite nytt, dvs sånt som inte har fläckar lite här och där =) Men det får vi ta sen..



Idag skickar jag oxå en extra tanke till Jonas, hans familj, Elins familj och hennes vänner..

 Vi tänker på er och finns här..





Ha det bäst. Kram sofi 


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards