Alla inlägg den 14 april 2011

Av Karedo - 14 april 2011 13:08

  



Att det alltid ska vara så svårt att hitta på mat. Kanske borde man skriva en matsedel för en vecka framåt. Då behöver man ju inte hålla på att fundera och så hela tiden. Men då är frågan vad man ska skriva på den =) Jag tror fantasin har försvunnit, jag tycker vi äter samma mat hela tiden.. Kan ni inte ge mig en massa tips på mat jag kan ha på min lista. Vad brukar ni äta? Vi är väl en kött och potatis familj. Vad är ni för familj? Kött, fisk eller annat? Potatis, ris eller pasta?

Jag utmanar er! Kom med tips och ideér!


Idag blir det i alla fall stek.. Letade fram en vildsvinstek som nu står och gosar till sig i ugnen. Och det sitter ju inte helt fel! MUMS! Kanske skulle passa bättre på en söndag, men det är ju så gott. Och så kan man bara lämna den där så fixar den till sig själv. Glömmer man sen bort den blir den bara godare =)

 

 

Har fortfarande ångest över allt som tjejerna behöver till våren/sommaren. Cassi behöver i första hand ett par nya jumpaskor. Och alla tjejorna behöver nya foppatofflor. I år får de varsin färg på tofflorna, så slipper vi allt tjaffs om vilka som är vems =) Sen är det väl mest cassi som behöver kläder. De två små får ärva av storasyster, kruxet är väl bara att de istort sätt kan ha samma strl nu. Ida kan ha alla Nellies kläder och Nellie kan väl ha en del av Idas =)

Man får väl ta lite i taget, men jumpaskor o tofflor blir det inom kort.



Igår blev jag besviken, riktigt jä**a besviken.. Efter jag duschat så var det dags för jimmy att byta förband på magen. Hade hoppats att hålet läkt eller i alla fall blivit lite mindre. Det har ju inte "läckt" allt för mycket de sista dagarna. Men det var i stort sätt lika stort som förut =(

Jimmy sa att jag har ett stort svart hål i/på magen =( Varför kan det inte läka ihop för? Tänk om jag alltid kommer ha ett hål där? Man börjar ju undra..

Nu när man blivit av med mensen, kommer jag få ha bindan på magen! Jä**a skit!

 

 

Ska man utmana ödet och ta en sväng med dammsugaren? Det behövs ju, hoppas magen klarar det bara.. Jag tror tjejorna försöker få till en sandlåda i hallen. Så att de har en när de inte kan/får gå ut, vad besvikna de kommer bli när de kommer hem från dagis.. =)

 

 

Ha det bäst, Kram Sofi stekens drottning..

 

 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards