Alla inlägg den 11 april 2011

Av Karedo - 11 april 2011 11:11

  


Vid det här laget skulle magen vara läkt och jag skulle dona och fixa i huset, och på tomten. Helt enkelt bara mysa här hemma. Men så blev det inte! Sedan jag kom hem från sjukhuset har jag varit inne där var och varannan dag.

Började med att jag kännde mig helt uppsväld och magen var lite hård, ja! Jag såg gravid ut helt enkelt. sen var det som om något sprack och det rann ut sårvätska. Då fick jag åka in första gången, de kunde klämma ut en massa vätska som inte skulle vara där. Som tur var hade det inte hunnit bli någon inflammation i såret än. Det var tur det gick upp när det gick upp. Sen har jag flängt fram och tillbaka nästan varannan dag fram till idag. Har ätit antibiotika som slagit ut hela kroppen. Fått byta förband på magen. Och har även fått göra en kontraströntgen. Och har dessutom blivit inskriven på nytt på avdelningen TVÅ gånger, men har fått åka hem samma dag. Jag trodde jag skulle vara hemma och ta det lugnt!

Och inte nog med att min kropp inte vill som jag vill så har vi haft sjuka barn oxå. Vi har hunnit med ögoninflammationer (Ida & Nellie) feber (Ida & Cassi) och hosta (Ida, Nellie & Cassi)  Kräk pga av slem (Nellie) Allt detta på typ två veckor.


Men nu är alla tjejorna på dagis =) och jag har tänk att slappa i soffan HELA veckan. För nu ska jag inte tillbaka till sjukhuset fören på måndag nästa vecka. Om det inte händer något innan dess. Håller alla tummar jag kan hitta på att det blir bra nu!

 

  

 

Uppdatering av familjen Birgersson..

 

Jimmy: Nu har skyttet börjat. Behöver jag skriva mer ;) Annars så har han blivit hemmapappa för stunden. Då jag inte får lyfta tungt och ska ta det lite lugnt, så är det han som får fixa och dona här hemma.


Sofi: Försöker ta det lugnt så magen ska läka ordentligt, går så där! Har ångest över vad som behöver köpas till tjejorna inför våren/sommaren =(


Cassi: Älskar att reta gallfeber på mamma och resten av familjen.. Och är super nöjd över att snön är borta. Är ute så ofta hon kan och får. Har fått ta fram sin cykel =)


Nellie: Kan allt själv nu! Är överlycklig över att ha fått ta fram jumpaskorna =) Är oxå ute så ofta hon kan och får. Att gunga är favorit sysselsättningen just nu tror jag. även trehjulingen är en stor favorit.


Ida: Pratar massor nu =) Älskar oxå att vara ute och hänger på stora tjejorna. sandlådan är den stora favoriten.


Ticko: Är lite tjock,jakten är ju slut! Löper nu, så vi får se om det blir några valpar denna gång. Men det har ju aldrig slagit fel förut =(


Turbo: Äter, sover och bajsar.


  


Nu ska jag göra en lättare lunch, där keso ska ingå, MUMS! Slänga mig i soffan och göra ingenting en stund.


  


Ha det bäst! Kram mamma Sofi, med hål på magen!


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards