Alla inlägg den 11 april 2014

Av Karedo - 11 april 2014 23:32

Hur länge tar det att ladda en IPad? Började titta på Twilight, så måste ju få se klart. Tyvärr ville inte plattan vara med mer än kanske 30 min :( Tur det räcker med några få procent, så jag får se klart på vampyrerna :) Twilight-filmerna måste vara de bästa filmerna ever! Nu var det ett tag sedan jag såg dem, så nu var det dags kände jag. Och eftersom jag sett så långt jag kan av/på The vampire diaries och Teen Wulf så varför inte liksom :)
Så töntig jag är! Men det bjuder jag på.. Like it, or not.. I don't care!

Idag har det varit en bra dag. Har gjort precis tvärt om mot vad jag brukar göra.. Har tagit dagen som den kommit utan en massa måsten och tråk.

Började med musikuppvisning 2014 på dagis. Både Ida & Nellie skulle vara med. De fina diplomen ska sättas upp på väggen :) Sen fortsatte det med disco och popcorn, passade på och åt lite jag oxå.. Vi måste nog skaffa en "värmare" snart!

Promenerat har jag oxå hunnit med, att låta tjejorna cykla med är toppen. Idag tog jag med mig Anna oxå :) Tack för sällskapet vännen!

Hemma ligger det kläder överallt, precis där tjejorna valde att ta av sig igår och idag. Dammsugaren står i skåpet och lyssnar på dammråttorna som skrattar. Kattsand och smulor har fastnat under strumporna. Men vet ni? Det bjuder jag på, just bara för att jag faktiskt kan.

Men jisses vad jag fått jobba med jobbig ångest och diverse jobbiga tankar. Men jag ser mig som en vinnare idag, för stöket kommer garanterat vara kvar imorgon, och det känns ganska okej..

Nu blir det slutet på filmen, så jag snart kan gå och sova. Lite tlött i ögat!
Hoppas på sovmorgon imorgon, kanske att jag förhandlade bra med tjejorna (läs Nellie)
Inte innan kl 8:00 går jag upp! Och den som vågar väcka mig kommer få på moppo! :)

//s


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards