Alla inlägg den 6 augusti 2012

Av Karedo - 6 augusti 2012 22:15

  


Tänkte att jag skulle ta tag i tjejornas kläder igen.. Det är skönt när det blivit gjort och är färdigt, men det tar ju sin lilla tid.. Lite ska jag väl försöka sälja och en del ska ges bort..

Samtidigt måste jag köpa nya kläder oxå. Cassi har vuxit på längden i sommar så där behövs det kläder av alla dess slag.. Hon har ju tyvärr ingen att ärva av här hemma, så det blir till att köpa nytt. Fast jag hoppas jag kan hitta lite kläder begagnat oxå, så det blir lite billigare..  Så kläder passandes till Cassi köpes! Har du något liggandes? Sen har vi ju lilla Ida som oxå dragit iväg, hon och Nellie är ju nästan lika stora nu.. Det händer allt oftare att kläderna jag tar fram till henne är försmå, och så får jag "låna" från Nellies hyllor.. Tur hon kan ärva lite där, men snart behöver man väl dubletter av allt.. Det var mkt bättre när de hade en varsin storlek om ni förtår vad jag menar? Så kläder passandes till Ida och Nellie köpes oxå =)


Hatar annars den här tiden på året, det är sommar men man måste börja tänka vinter redan nu.. Tänker då på vinterkläder och skor, främst till tjejorna.. Jag får alltid sådan ångest av det.. Rädd att tjejorna inte ska kunna få det som dem behöver, bara för att man inte har råd.. Jag har inte råd att köpa dyra uppsättningar och skor till alla tre.. Nu har vi ju tur att vi har tre tjejor så Ida och Nellie ärver ju efter Cassi.. Och Ida ärver ju efter Nellie oxå.. Fast Nellie har alltid legat en strl fel typ, dvs sommarkläderna efter Cassi passar på vintern och tvärt om.. Samma lika på skor.. Men ibland har vi haft tur och vissa kläder har passat vid rätt årstid =)


Hur som helst, dit jag vill komma är att kläder behövs och ångesten kommer krypandes.. Men vi (jag) löser det nog..

 

Denna fina skaljacka i strl 104 (till Ida) hittade jag på en köp o säljsida, på facebook faktisk..

40kr och jag får den hemkörd till nävekvarn, helt okej pris och deal tycker jag


Ska nog gå ner i källaren nu och ta mig en titt på vad som finns och vad som behövs.. Ska oxå kolla vad som ska sparas, säljas osv.. Skulle vara så skönt om man fick bort lite i källaren, så man kan få till ett litet myyysrum där.. Fast det är redan stoooor skillnad på nu och hur det såg ut för en tid sedan..


Ha det bäst. Kram Sofi


Dagens bild =)

Idag blev det en tur till stranden, det var så sjukt mkt folk där. Vi ha de tur som fick plats =)

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards