Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Karedo - 11 maj 2012 21:37

 


Här sitter jag i mörkret..


Fast jag får väl skylla mig själv lite.. Jimmy ville se på hockeyn och det ville inte jag, så han är hemma hos pappa och tittar.. Själv sitter jag och väntar på att Big Brother ska börja.. Sen ska jag hoppa i säng..


Nellie fick somna till en film idag, det kanske är grejen..? 2012-05-11

 


Sjukt sugen på godis är jag oxå.. Att det ska vara så svårt att låta bli dessa förbannade små goda bitar.. Jag måste fasen bli bättre på det.. Powerwalken blev aldrig av idag =(  Men det blev en långpromenix med Malin och tjejorna på cykel.. Bättre än inget, eller hur?


Nä detta duger inte.. God Natt..

ZzzzzZZzzzZzzzzZzz


Ha det bäst. Kram Sofi 







 
Av Karedo - 11 maj 2012 10:46

 


Fredagsmys.. Eller kanske inte..


Det blir i alla fall våfflor till lunch idag =) Till middag är jag sugen på *tavadmanhaverplanka* Men det finns inte så mycket att ta av, så vi får se vad det blir.. Falukorv och makaroner finns ju alltid..


Inatt sov tjeja 1 och 2 hos farfar.. Mamma tackr så jättemycket.. Men sovmorgon vad är det? vaknade i och för sig ganske sent, 7:23 tror jag klockan visade.. Försökte somna om, men det var ju stört omöjligt.. Bara för att jag för en gång skull kunde få göra det.. Ida låg och sov och där låg jag hur vaken som helst.. Gick upp och unnade mig en härlig dusch, utan barn som skriker och hänger i duschdrapperiet.. Lagom tills jag var klar så vaknade Ida =)

Så jag måste säga att morgonen var helt okej, fast jag inte hade någon direkt sovmorgon..


Igår var jag duktig och promenixade och tränade magen.. Ska försöka vara lika hurtig idag, men det blir så mycket svårare när man har tre tjejor hemma.. Kan ju inte bara lämna dem själva hemma och gå iväg i en timme eller så. Får ta promenixen när Jimmy kommit hem helt enkelt..


Vad hittar man på med tre tjejor en dag som denna? Det regnar =( och de har energi till tusen.. Vi har redan bakat en sockerkaka, även om halva sitter kvar i formen. Vem var det som sa att siliconformar var så bra.. Just denna Blommaformade var absolut inge bra alls. Medans de andra jag har är mycket bättre.. Städat och fixat & trixat har vi oxå gjort..


Nej nu ska jag gå och stoppa bommul i öronen.. Sen åker tjejorna ut, eller vänta... Jag går ut!


Ha det bäst. Kram Sofi 



 

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards