Direktlänk till inlägg 24 januari 2011

Gnäll!

Av Karedo - 24 januari 2011 11:35

  


Att det ska klagas hela, ursäkta språket, jävla tiden..


Jag vet hur jag ser ut, Det är liksom ingen hemlighet! Men att jag ser ut som jag gör är väl ändå min sak? Jag vet att jag behöver gå ner några kilon. Att man är lite fluffsig liksom. Men jag tycker inte att jag är mega tjock. Jag vet vad man kan göra för att lyckas, men vet inte om jag har lust och ork.


Jag vet att vi har det rörigt hemma, det är inte heller någon hemlighet. Det är lite sandigt på golvet, dammigt i bokhyllan, oftast ligger det leksaker både här och där. Kanske tittar en dammälg ut från sitt gömställe. och disken är inte alltid diskad. Det ser ut som det gör, men vad gör det?

Jag försöker städa, dammsuga och hålla efter. Det tar typ 3 sekunder så ser det likadant ut igen. Tänk dig då om jag inte städade.. Men ibland bara orkar jag inte fixa och dona varje dag. När ska jag få vila då? För inte får jag det på natten.


  


Idag är första dagen på en vecka med bara stängningar på jobbet. Måndag till fredag,men det får man ta.. Sen får jag ju vara ledig i helgen som kommer.

Då har Cassi bokat in ett besök på badhuset =) Vi får väl se om vi får med oss pappi dit. Kan bli lite jobbigt att åka själv med tre tjejor som har tre egna viljor.. Någon annan som vill med?


I lördags var vi på busfabriken och lekte av oss lite. Var där med kusinen Daniel,hans mamma Jenny och pappa Jonas. Det var riktigt kuligt! Det måste vi göra snart igen..


Nu ska jag åka till jobbet..


Ha det bäst. Kram en mammi med mage och dammsugaren i högsta hugg..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards