Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Karedo - 10 januari 2011 11:12


Så var det min tur då.. Denna magsjuka har varit väldans seglivad.. Men nu är det väl bara jag kvar, så får vi se vad vi ska tampas med sen.. För alltid är det ju något..




  

Cassi var trött efter en dag på dagis, då får man sova! 2010-02-25


Hittade en bild som stämmer ganska bra in på hur jag känner mig i dag. Jag tror en bild säger mer, men jag kan ju skriva det oxå.. Jag är så TRÖTT! Så nu blir det soffan för hela slanten i dag. Det får man väl?


Tackar gud för att magsjukan jag har INTE innebär att jag kräker.. Magen bubblar något enormt idag och jag har världen magknip till och från. Jag vågar inte heller äta något just nu. Ska inte gå in på några detaljer men kan säga så här, jag måste och bör ha en toalett väldans nära där jag är.. 


  



Uppdatering:

   

 

Cassi: Vet inte vad hon är i för period just nu. Men jobbig är den. Ena stunden är hon jätte gosig och snäll, hjälper till och leker jättebra med Ida och Nellie. Sen bara vänder det, hon skriker, tårarana sprutar och hon är uppkäftig. Hon bara vägrar göra som vi säger. Leker inte alls bra och slåss.

Hon tar fram sina kläder och klär på sig själv numera oxå.. Allt från trosor till ytterkläderna när vi ska ut..


Nellie: Även hon kämpar med några innre demoner, hon vaknar flera gånger under natten och sover oroligt. Vaknar i alla fall tidigt och är jätte trött hela förmiddagen sen.

Hon har börjat prata massor nu. Även om hon pratade mycke innan så är det på ett helt annat sätt nu. riktigt långa meningar, och man förstår vad hon menar och vill.


Ida: Har ju skrivit att Ida har legat med hög feber för någon tid sen, nu vet jag varför. Det var ingen förkylning på gång det var tänder. Upptäkte dem för några dagar sen. Så nu har hon fyra nya hörntänder.. Tänkte aldrig på att de kunde vara dem, hon har ju redan så många =)

Hon har oxå kommit på hur man säger ifrån sina storasystrar nu.. Tyvärr använder hon vapen, hon bitts. Hur ska man få henne att sluta? oftast är det Nellie som hamnar i gapet, stackarn har märken på flera ställen.

Har oxå hört ett riktigt ord från henne nu, det är så sött. Hon leker titt ut, och säger oxå titt ut!


Nä nu blir det soffan..


Ha det bäst, kram en sjukis till mamma

 


Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards