Direktlänk till inlägg 15 november 2011

En bit på väg..

Av Karedo - 15 november 2011 20:17

   


Vi har blivit med bil nu =) 

En stor fin VOLVO V70 har flyttat in på uppfarten.. Och Nellie är mer än nöjd, nu har vi ju inte 1, utan 2 röda bilar i våran ägo.. Cassi blev ledsen för att vi inte köpte den stora bilen som hon säger.. Dvs en suv som är lite högre än andra bilar, lite jeepliknande.. Men denna bil kommer bli toppen tror jag, nu får vi ju plats och kan sitta ordentligt allihopa..


  

Jag är nu 1 meter närmare målet, har flyttat mig närmare trappen.. Nellie skriker inget idag, nästan inget gnäll heller.. JIPPI! Kanske kanske kommer jag kunna gå ner om några veckor eller så.. Kanske till jul, vem vet? Det går inte fort, men vem har bråttom? Vi håller alla tummar vi kan hitta på att vi slipper en massa bakslag. Utan vi blickar framåt och tänker glada tankar.

Ni kanske tycker det är ett himla tjat om detta kring nattningen, men det tar en himla massa energi och det liksom kretsar lite kring det just nu i våran familj..

Jag tror alla tjejorna somnade fort idag. Vad kan det ha tagit? 10 minter kanske och nu hör jag hur det snarkas i alla sängar =)

Det min blogg och jag skriver vad jag vill och hur mycket jag vill om en sak.. =) Kanske vill mormor veta hur det går? Eller kanske favorit Annika? Eller bästaste Lena-Marie? vad vet jag..


Nu blir det att plocka fram kläder till i morgon, sen blir det lite soffhäng innan det är sovdags.. Ska upp tidigt och jobba imorgon på min lediga dag.. Men lite extra pengar är ju alltid bra..


Ha det bäst. Kram Sofi


PS! Heter det närmre eller närmare? Eller vad heter det? Men jag tror ni fattar vad jag menar =) DS!

   
 
Ingen bild

Lena-Mariel

16 november 2011 18:19

klart jag vill veta hur det går med nattning o allt kring era liv. Du är ju en del av mig=) Å på fråga om det heter närmre el närmare så kan jag nog gissa på att det heter närmre men ordet närmare är väl mer ett dialektalt ord kanske.. Jag säger iaf närmare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards