Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

En glad liten stor skit..

Av Karedo - 31 mars 2010 11:53

I denna lilla håla som jag bor i, finns det helt underbara människor. Är så tacksam för allt jag får och hur de ställer upp för mig. Vad skulle jag göra utan er? Jag och tjejorna är verkligen jätte tacksam för allt.


TACK ALLA NI!

 

Jag tror ni vet vilka ni är, annars får ni fråga =)

 

Funderar på att göra en ganska stor sak här i livet. Men vågar jag? Kommer jag att ångra mig? För gör jag det så finns det ingen återvändo. Ska nog ringa några samtal efter påsk..

Ska prata lite mer med min man först. Men jag tror han är inne på sammma spår som jag. Det är ju för mitt eget bästa liksom.. För nu är jag sååååå trött på det här.. Det ska inte vara så här, det kan inte vara normalt.


ÄNTLIGEN.. Cassi får gå till dagis, som hon har längtat. Kom lagom tillbaka till allt påskpyssel som ska göras. Idag skulle de vara utklädda till påskgummor, men det hade jag ju så klart missat =( Vi får ta det nästa år i stället. Men det är ju jag i ett nötskal, missar man luciatåget så kan man väl missa påskgummorna oxå. Ja! Jag missade luciatåget, vi försov oss. Den morgonen som alla mina tjejor väljer att sova länge var just denna dag. Annars kan man ju ställa klockan efter Nellan, men inte då =( Detta är jag fortfarande ledsen över, kände mig verkligen som en värdelös mamma just då.


Idas tand nr 4 har tittat ut nu.. Så vi har kört lite varannandag feber här. Och så är hon fortfarande jätte snorig/slemmig. När tar snoret slut?

 

Vad ska man säga om Nellan då. Hon är jätte duktig med nappslutandet. Det är på kvällarna hon blir lite bökig, men än en gång TACK gode gud för skuttsnuttarna.


Nu är det snart dags att hämta vilddjuren från dagis.. Tiden bara försvinner, men man hinner ju inget. Allt jag skulle göra nu under dessa fem timmar de är på dagis, står fortfarande på "att göra listan" ja ja! Får väl ta det imorgon då..


Och så tar vi dagens fråga då.. Vad ska vi äta? Har inte du något bra recept, på något enkelt och som kan passa en familj som min? Skicka det till mig.. Jag behöver lite nytt i receptpärmen =)


Ha det bäst, KRAM sofi





 

 


 
 
Ingen bild

Mikaela

1 april 2010 13:03

Vad är det du ska göra för nått?!

 
Ingen bild

Lena

2 april 2010 19:12

Nä nu blir jag nyfiken på vad du ska göra för stor förändring i ditt liv. Snälla berätta för mig. Du vet att jag stöttar dig i alla dina val. Ha det bäst kramar

 
SoffiZ-Oliwers mamma

SoffiZ-Oliwers mamma

4 april 2010 11:37

Man blir ju lite nyfiken på vad det är för förrändring du ska göra. Många kramar!

http://soffiz.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karedo - 5 augusti 2018 10:46


Jag är en större människa i en nu lite mindre kropp.. Men jag är samma mamma, fru & människa. Som fortfarande brottas med samma känslor & tanketroll som förut.. Jag vet inte om någon förstår hur jag menar..? Men i mina ögon kommer jag alltid vara...

Av Karedo - 27 juli 2018 00:20

Jag är så galet trött på att flänga fram & tillbaka mellan hopp & förtvivlan. Kan du förstå den känslan?   Ena dagen är allt så jäkla bra & jag har en underbar känsla inombords. Jag planerar min dag men låter ändå allt komma som det kommer. Energ...

Av Karedo - 23 juli 2018 20:31


Jag kommer aldrig kunna kalla mig smal.. Jag är lixom gjuten i fel form från början.. Om det nu är smal jag vill vara? & ja helt ärligt, hur ytligt det än låter så vill jag vara smalare än jag är i dag.. Så antar jag vill kunna kalla mig smal.. Är de...

Av Karedo - 7 juni 2018 11:17

[ raderat inlägg ]

Av Karedo - 25 maj 2018 20:52

Jag är en riktig känslomänniska & jag är så sämst på det..   För inte så länge sen så mådde jag så dåligt att jag sjäv var rädd för mina tankar & känslor. Nu pratar vi inte månader utan veckor.. Det är ingen hemlighet att jag mått så här dåligt f...

Presentation


En mamma som försöker få vardagen att rulla på, med tre kottar och en man i huset..

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards